Yelkenbiçer: “Atatürk’ün ilkeleri ışığında yürüyeceğimize ant içiyoruz”

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Yelkenbiçer, “100 yıl önceki inanç ve kararlılıkla Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında yürüyeceğimize ant içiyoruz.” dedi.

Yelkenbiçer: “Atatürk’ün ilkeleri ışığında yürüyeceğimize ant içiyoruz”
Yayınlama: 26.10.2023
2
A+
A-

Yelkenbiçer, Milli Mücadele sürecinde vicdanında milli sır olarak saklanan Cumhuriyet’in ilan edilmesiyle Türk tarihinde yeni bir dönemin de başladığını belirterek, “Devleti yönetecek kişileri kendisi seçerek kendi iradesini kendi eline almış ve egemenlik kayıtsız şartsız Türk Milleti’nin olmuştur.” dedi.

Ülkenin sanayi, eğitim, teknoloji ve endüstriyel anlamda önemli bir değişim yaşadığını vurgulayan Yelkenbiçer, “Atatürk’ün kadınlar için açtığı ve dünyaya örnek olan yol sayesinde iş dünyası da önemli bir kazanım yaşamıştır. Sonuç olarak kadının istihdamda yarattığı güç ile ekonomik güç de katlanarak artmıştır. Atamızın açtığı yolda eğitimde yapılan reformlar, sanat ve edebiyat alanındaki ilerlemeler ise Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık bir yola sokmuştur.” ifadelerini kullandı.

Yelkenbiçer,  “Dijitalleşen Dünya’da, yüksek teknoloji ve katma değer üreten öncü Türkiye olma yolunda var gücümüzle çalışacağımızı, yol haritamızı Atamızın izinden giderek belirleyeceğimizi belirterek; Yüksek Teknoloji ve İnovasyon, Dijitalleşme ve Dönüşüm, Sanayi ve Girişimcilik başlıklarında ülkemizi 2023 hedeflerine taşımanın sözünü veriyoruz. 100 yıl önceki inanç ve kararlılıkla Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında yürüyeceğimize ant içiyoruz.” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.