Vosmer Otomotiv’in spora desteği devam ediyor

Otomotiv sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Vosmer Otomotiv, İzmirli yenilikçi, dinamik ve güvenilir bir marka olarak doğduğu şehre değer katmayı sürdürüyor.

Vosmer Otomotiv’in spora desteği devam ediyor
Yayınlama: 13.10.2023
1
A+
A-

Otomotiv sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Vosmer Otomotiv, İzmirli yenilikçi, dinamik ve güvenilir bir marka olarak doğduğu şehre değer katmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Vosmer, İzmir Küçük Kulüp’ün bu sene 31’incisini düzenlediği tenis turnuvasına ana sponsor oldu ve turnuvaya adını verdi. Küçük Kulüp Vosmer Tenis Turnuvası 10 gün boyunca birbirinden heyecanlı ve iddialı maçlara ev sahipliği yaptı.

İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli ve yenilikçi hizmetleri sunan Vosmer Otomotiv, bir yandan sektördeki çalışmalarına hız verirken diğer taraftan da doğduğu şehir İzmir’e katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Vosmer Otomotiv, İzmir Küçük Kulüp’ün bu sene 31’incisini düzenlediği tenis turnuvasına ana sponsor olarak ismini verdi. Küçük Kulüp Vosmer Tenis Turnuvası, İzmirli raketlerin katılımıyla çekişmeli ve keyifli maçlara ev sahipliği yaptı.

Tenis sporuna desteğimiz devam edecek

Turnuvanın ödül töreninde konuşan Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Eryüksel, “Vosmer, İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına yaklaşık 14 yıldır en kaliteli ve yenilikçi hizmeti sunan, sektörün önde gelen markalarından biri. Şirket olarak sadece müşterilerimize otomobil satmakla kalmıyor eğitimden spora kadar pek çok alanda sağladığımız desteklerle onların her alanda yanında oluyoruz. Burada tenis camiasının birbirinden değerli temsilcileri ile bir araya geldik. Vosmer Otomotiv ailesi olarak bu turnuvaya verdiğimiz destekten çok mutluyuz ve uzun yıllar da desteğimiz devam edecek. Turnuvaya katılan tüm sporcuları ve kazananları tebrik ediyoruz. Vosmer olarak hayata ve şehrimize değer katmayı sürdüreceğiz” dedi.

Küçük Kulüp Vosmer Tenis Turnuvası’nda tek erkekler kategorisinde Polat Çağıl, tek kadınlar kategorisinde ise Doğa Vargel birincilik kupasını kaldırdı. Karışık Çiftlerde ise birinci Arzu On – Polat Çağıl çifti oldu.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.