Viop gün ortası

Yurt dışı piyasalarda bugün ABD vadelileri sınırlı alıcılı seyirler izlerken, Avrupa endekslerinde alıcılı seyirler hakim. Asya piyasaları günü karışık seyirlerde tamamladı.

Viop gün ortası
Yayınlama: 02.11.2023
3
A+
A-

BIST – 30 Yakın Vade

Yurt dışı piyasalarda bugün ABD vadelileri sınırlı alıcılı seyirler izlerken, Avrupa endekslerinde alıcılı seyirler hakim. Asya piyasaları günü karışık seyirlerde tamamladı. Aralık vadeli endeks sözleşmesi tarafında ise dün ana seansın son saatinde gelen alımların bugün de devam ettiği izleniyor. Tepki yükselişlerinin devam ettiği sözleşmede 8.432 seviyesi direnç noktası olup, bu seviye üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda 8.470 ve 8.550 seviyeleri direnç noktaları olarak gündeme gelebilir. Aşağı tarafta ise 8.375 seviyesi destek noktası olarak takip edilebilir. Bu seviye altındaki fiyat hareketlerinde 8.290 ve 8.190 seviyeleri destek noktaları olarak takip edilebilir.

Dolar/TL Yakın Vade

TCMB bu yılın son enflasyon raporunu yayınladı. Raporda bu yıl için enflasyon tahmini yüzde 58’den yüzde 65’e yukarı yönde revize edildi. Günün geri kalanında, ABD’de açıklanacak veriler var. Fed toplantısı da dün sona erdiği için Fed üyelerinin konuşmaları olabilir. Kasım vadeli Dolar/TL sözleşmesi bugün 28,9599-29,0070 TL bölgesinde izleniyor. Dolar/TL spot kuru saat 13:00 itibariyle 28,34’lü seviyelerde bulunuyor. Dolar endeksi 106,16 puan civarında işlem görüyor.

Günün ilk bölümünde en fazla işlem gören pay vadeli sözleşmeleri: FTHYAO, FYKBNK, FTUPRS

Kaynak Gedik Yatırım


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.