Veeam Microsoft 365 ve Microsoft Azure için hizmet olarak yedekleme çözümlerini duyurdu

Yeni çözümler, artırılmış yönetim ve dağıtım esnekliği ile Veeam’in yedekleme ve kurtarmadaki gücünü ve güvenilirliğini bir araya getiriyor

Veeam Microsoft 365 ve Microsoft Azure için hizmet olarak yedekleme çözümlerini duyurdu
Yayınlama: 04.10.2023
3
A+
A-

Veri Koruma ve Fidye Yazılımı Kurtarma alanında lider Veeam® Yazılım, yedekleme ve geri yükleme yeteneklerinin sağladığı rahatlığı ve güvenilirliği Hizmet Olarak Yedekleme'nin (BaaS) kullanım kolaylığıyla birleştiren iki yeni çözümünü duyurdu. Microsoft 365 ve Microsoft Azure müşterileri için bugün kullanıma sunulan Cirrus by Veeam, basit, esnek, güvenilir ve güçlü bir BaaS çözümü sunuyor. Bu çözüm şirketlere yedekleme operasyonlarının yönetimini ve idaresini Veeam teknolojisinin tüm esnekliğiyle basitleştirme seçeneği veriyor.

Veeam, BaaS çözümünün yeni ve geliştirilmiş versiyonunu 2024'ün ilk çeyreğinde Veeam hizmet sağlayıcıları, Microsoft Azure ve Veeam'in online mağazalarından satışa sunacak.

“450.000 müşterimiz işletmelerini korumak ve çalışır durumda tutmak için Veeam'e güveniyor, bu da bizi veri koruma ve fidye yazılım kurtarma alanında dünyanın 1 numaralı sağlayıcısı haline getirdi.” diyen Veeam CTO'su Danny Allan sözlerine şöyle devam etti: “Şimdi müşterilerimize Microsoft 365 ve Microsoft Azure için bu güvenilir yetkinlikleri bir hizmet olarak sunuyoruz. Bu yeni BaaS çözümü sayesinde müşterilerimiz bulutta, şirket içinde ya da hibrit bir modelde iş süreçlerini korumak istediklerinde daha esnek bir şekilde Veeam'i kullanabilecekler.”

 


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.