Vali Şıldak: “Yerli tohum altın değerinde”

ŞANLIURFA- 06.10.2023 – HİBYA – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Şıldak: “Yerli tohum altın değerinde”
Yayınlama: 06.10.2023
7
A+
A-

Vali Şıldak’ı, Vali Yardımcısı Yasin Akgül ve GAP Tarımsal Enstitü Müdürü İbrahim Halil Çetiner karşıladı. Kurum ziyaretinde GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından yürütülen proje kapsamında, Şanlıurfa’da yetiştirilen tarımsal ürünlerle yapılmış tıbbi aromatik bitkisel ürünleri de inceleyen Vali Şıldak, yerli tohumun altın değerinde olduğunun altını çizerek bu konuda gereken desteği vereceklerini söyledi.

İncelemelerin ardından Vali Şıldak’a GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Çetiner tarafından yapılan sunumda; kurumun bölgesel görev alanı, personel sayısı, teknik ve idari birim, araştırma istasyonları, eğitim merkezleri, faaliyette olan ve devam eden projeler, gibi konularda bilgiler aktarıldı.

Yerli ürünlerin desteklenmesi konusunda daha çok çalışacaklarını belirten Vali Şıldak, “Yerli ve milli ürünlerimiz bizler için altın değerindedir. Devletimiz bu konuda her türlü desteği veriyor, biz de yerli ürünlerin üretilmesi konusunda GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü aracılığıyla çiftçilerimize ve üreticilerimize her türlü desteği sonuna kadar vereceğiz.” dedi.

Vali Şıldak: “Yerli tohum altın değerinde”

 


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.