Uzgur: “Gerçekler, kırpılmış karelerden daha büyüktür”

Saadet Partisi Basın Müşaviri Hacımurat Uzgur, Türkiye siyasetinin daha olgun ve yapıcı bir zemine taşınması için çaba göstermeye devam edeceklerini bildirdi.

Uzgur: “Gerçekler, kırpılmış karelerden daha büyüktür”
Yayınlama: 02.10.2023
38
A+
A-

Saadet Partisi Basın Müşaviri Hacımurat Uzgur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’na girişi sırasında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun önce ayağa kalkıp daha sonra oturduğu belirtilen bir paylaşıma yanıt vererek, şu ifadeleri kullandı:

“TBMM'nin açılış gününde bile bazı medya organlarının gerçeklerden saparak yaratmaya çalıştığı gündemleri üzülerek görmekteyiz.  Sayın Temel Karamollaoğlu, protokol gereğince ayağa kalkmıştır. Ülkemizin binbir dertle boğuştuğu, ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğu bu dönemde kamu kaynaklarıyla yanıltıcı haberleri dolaşıma sokanları en hafif tabirle kınıyoruz. Kamuoyunun bu tür yönlendirmelere karşı bilinçli olmasını diliyoruz. Gerçekler, kırpılmış karelerden daha büyüktür. Ayrıca siyasi rekabetin, nezaket ve saygı çerçevesinde yürütülmesi gerektiğini vurgulamak istiyoruz.  Türkiye siyasetinin daha olgun ve yapıcı bir zemine taşınması için çaba göstermeye devam edeceğiz.”


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.