‘Üç Kız Kardeşt’e Türkan ve Somer arasında ipler gerildi!

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’; ekrana gelen yeni bölümü ile yine salı akşamının gündemi oldu. Dizinin yayınlanan 56’ncı bölümü, izleyiciden tam not aldı. İşte ‘Üç Kız Kardeş’in son bölümünde yaşananlar…

‘Üç Kız Kardeşt’e Türkan ve Somer arasında ipler gerildi!
Yayınlama: 04.10.2023
11
A+
A-

 ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümü ile izleyicilere hem duygusal anlar yaşattı, hem de temposu yüksek sahneleri ile bir kez daha dikkat çekti.

‘ÜÇ KIZ KARDEŞ’ SON BÖLÜM

Dizinin yeni bölümünde; Türkan, kanatlarında sevda taşıyan bir kuş misali Somer’e uçmak istiyordu. Adım atsa uçurum, dönse yangın yeri…'Üç Kız Kardeşt'e Türkan ve Somer arasında ipler gerildi!

SOMER’E YENİDEN UMUT VERDİ

Somer’se bir yağmur tanesi gibi yağmak istiyordu Türkan’a. Türkan’ın yemeğe katılması Somer’e yeniden umut verdi. Türkan, Mine’nin başına gelenlerden sonra kendisi ve Defne için korktu. Mine’nin düştüğü duruma üzülen Türkan, Somer’in gerçeği öğrenmemesini istedi. Kartal’la evliliğini saklayan Türkan, Somer’in öğrenmesiyle Defne’den uzak kalacağını düşündü.'Üç Kız Kardeşt'e Türkan ve Somer arasında ipler gerildi!

AŞKINI BİR KEZ DAHA İTİRAF ETTİ

Türkan, Mine’ye üzüldüğünü ve aynı durumda olmaktan son derece korktuğunu Somer’e itiraf etti. Mine’nin sadece Kiraz’ın annesi olduğunu ancak kendisinin sevdiği kadın olduğunu söyleyen Somer, Türkan’a olan aşkını bir kez daha itiraf etti.

‘Ben seni seviyorum!’ – izlemek için tıklayın

KİRAZ’I GÖRDÜ

Mine, Türkan’a Kiraz’ı görebilmek için yalvardı. Türkan bir anne olarak vicdanını susturamadı. Mine, sonunda Türkan’ı ikna etmeyi başardı ve Kiraz’ı gördü.?'Üç Kız Kardeşt'e Türkan ve Somer arasında ipler gerildi!

Kartal, Türkan’la olan durumunu kimseden gizlemek istemiyor, Türkan ise bunun gizli kalmasını istiyordu. Bu yüzden birbirlerini incitiyorlardı. Kiraz’ın Mine’nin yanına gittiğini ve Türkan’ın bu duruma öncülük ettiğini öğrenen Somer, Türkan’ın evine adeta baskın yaptı. 

Türkan, Kiraz’ı Mine’ye getirdi! – izlemek için tıklayın

Dizinin final sahnesinde;

Somer, hesap sormak için Türkan’ın evine gitti. Türkan, Mine’nin iyileşmek için Kiraz’a ihtiyacı olduğunu söylese de Somer bir türlü ikna olmadı. İkili arasında sesler giderek yükseldi. Bu tatsız konuşmanın beklenmedik bir de şahidi vardı…

Somer, Kartal’ı görecek mi? – izlemek için tıklayın

'Üç Kız Kardeşt'e Türkan ve Somer arasında ipler gerildi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.