Tuzcu, TDT ve Türk Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen çalıştaya katıldı

Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) ve Türk Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen ‘Türk Ekonomilerinde Dijital Ticaret ve Yatırım Potansiyelinin Ortaya Çıkarılması Çalıştayı’na katıldı.

Tuzcu, TDT ve Türk Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen çalıştaya katıldı
Yayınlama: 26.12.2023
2
A+
A-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) ve Türk Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen ‘Türk Ekonomilerinde Dijital Ticaret ve Yatırım Potansiyelinin Ortaya Çıkarılması Çalıştayı’na Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu tarafından katılım sağlandı.

Türk dünyasının ekonomik ve ticari entegrasyonun güçlendirilmesine ve daha güçlü ortaklıkların tesis edilmesine yönelik adımların ele alındığı Çalıştay’da ayrıca, Türk Resmi Ekonomi Politikaları Araştırma Merkezleri Ağı (ERCNET) bünyesindeki kurumların ortak çalışması “Türk Ekonomileri 2023: Dijital Ticaret ve Yatırım Raporu”nun tanıtımı yapıldı.

Söz konusu rapora Ticaret Bakanlığınca “Dijital Ticaretin Gücünü Açığa Çıkarmak: Türkiye'nin İlerlemesine İlişkin Vaka Analizi” başlıklı bir katkı da sunuldu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.