The Steve Group’un stratejik partner olduğu Blockchain X İstanbul kapılarını açıyor

The Steve Group, teknolojik yeniliklere odaklanarak merkeziyetsiz teknolojinin ve dijital yaratıcılığın evrimini kapsayan Blockchain X İstanbul’un stratejik partneri oldu. Sektördeki son gelişmelere değinecek olan ve birçok farklı konuşmacıyı ağırlayacak etkinlik, 22-23 Mayıs tarihleri arasında Grand Cevahir Hotel’de gerçekleşecek.

The Steve Group’un stratejik partner olduğu Blockchain X İstanbul kapılarını açıyor
Yayınlama: 22.05.2024
2
A+
A-

Ekonomiyle ilgilenen herkesin ilgisini çekecek hem piyasalarda hem de sosyal yaşamda etkin olarak kullanılabilecek bir dizi platforma ev sahipliği yapan The Steve Group, dijital varlıklarla ilgilenen kişiler tarafından merakla beklenen Blockchain X İstanbul etkinliğinin stratejik partneri oldu.

Teknolojik dehanın yaratıcılıkla buluşacağı, yeniliğe öncelik veren Blockchain X İstanbul; merkeziyetsiz teknolojinin ve dijital yaratıcılığın evrimini kapsayan bir deneyim sunacak. Kolaylaştırılmış protokollerden, merkeziyetsiz çözümlere kadar Blockchain ekosistemini geleceğe taşıyan ilerlemeyi temsil edecek etkinlik, 22-23 Mayıs tarihleri arasında Grand Cevahir Hotel’de gerçekleşecek. Sektördeki son gelişmelerin ele alınacağı etkinliğin katılımcıları; çeşitli panellere, konuşmalara ve interaktif oturumlara katılma şansı yakalayacak. Blockchain X etkinliğinde Türk Tarihçi ve Akademisyen Profesör Doktor İlber Ortaylı konuşmacı olarak yer alırken; Midle, GOART, HyperGPT, İslamicCoin ve Exolo gibi önemli şirketler de etkinliğe katılım sağlayacak.

The Steve Group’un Blockchain X İstanbul etkinliğine sponsor olması hakkında yorum yapan The Steve Group CEO’su Derya Türker, “The Steve Group olarak geçmişten bu yana farklı projelerle kripto para ve blockchain ekosistemine olan desteğimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Blockchain X İstanbul’a sponsor olmak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar içerisinde kritik bir öneme sahip. Alanında uzman isimleri ağırlayacak bu etkinlikte ekosistemimizle bir araya gelerek sektörümüzün gidişatını ele alacak olmaktan oldukça mutluyuz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.