The Stay Warehouse’da hafta sonu

Çeşme Alaçatı’da yer alan The Stay Warehouse, 24-25 Kasım’da Sınırlar ve Sevgili Arsız Ölüm Dirmit adlı iki tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak.

The Stay Warehouse’da hafta sonu
Yayınlama: 20.11.2023
0
A+
A-

Çeşme'nin merkezi Alaçatı bölgesinde konumlanan ve özgün tasarımıyla dikkat çeken The Stay Warehouse, sanata olan destek misyonunu sürdürerek kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Misafirlerine sadece konaklama değil aynı zamanda bir yaşam tarzı deneyimi sunan The Stay Warehouse, 24 – 25 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek “Tiyatro Hafta Sonu” etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Politik doğruculuk, güç, ayrıcalık ve iletişimsizlik gibi kavramları merkezinde barındıran duygusal ve fiziksel yıkımla sonuçlanan bir görüşmeyi anlatan Sınırlar, Ecem Uzun ve Kenan Ece’nin performansıyla, Köyden şehre göç eden kalabalık bir ailenin şehirle mücadelesini ailenin en küçük kızı Dirmit'in anlattığı Sevgili Arsız Ölüm Dirmit, Nezaket Erden’in tek kişilik performansıyla sahnelenecek.

Yemyeşil bir bahçede, tiyatro ile iç içe bir konaklama deneyimi yaşamak isteyen misafirler aynı zamanda The Stay Warehouse’un eşsiz ambiyansında sunulacak sokak lezzetleriyle keyifli bir başlangıç yapabilecek.

Tiyatro Hafta Sonu etkinliğine katılmak isteyenler, biletlerini www.mobilet.com üzerinden temin edebilirler. 


 

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.