The Grand Tarabya’da Cihangir Yoga ile İstanbul Boğazı’nda yoga deneyimi

The Grand Tarabya Otel, Cihangir Yoga iş birliği ile düzenlenecek özel bir yoga dersine ev sahipliği yaparak yoga severleri İstanbul Boğazı’nın huzur veren manzarası eşliğinde bir araya getiriyor.

The Grand Tarabya’da Cihangir Yoga ile İstanbul Boğazı’nda yoga deneyimi
Yayınlama: 04.09.2024
1
A+
A-

The Grand Tarabya ile ünlü Yoga Stüdyosu Cihangir Yoga, yoganın ruhsal ve bedensel sağlığa katkılarını yoga severlerle buluşturma misyonuyla bu etkinliği düzenliyor. The Grand Tarabya’da 15 Eylül’de 18:30-19:45 saatleri arasında gerçekleşecek bu özel ders, Cihangir Yoga’nın deneyimli eğitmeni Bade Gül Kılınç tarafından verilecek ve ders boyunca katılımcıları bedenlerinin ve kalplerinin içsel gücünü keşfetmeye yönlendiren bir akış sunacak. Kalp açıklığı ve içsel neşenin ön plana çıktığı bu pratik, tüm katılımcılara ruhsal bir yolculuk vadediyor.

The Grand Tarabya’nın eşsiz marina manzaralı Panaroma Teras'ında gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, katılımcılara beden ve kalplerindeki içsel gücü keşfetmeye odaklanan özel bir yoga akışı sunarak, yoganın iyileştirici gücünü muhteşem bir atmosferde deneyimleme fırsatı sunuyor. Her seviyeden yoga severin katılımına açık olan etkinlik, deneyimli katılımcılar için de derinleşme imkanı sunuyor.

The Grand Tarabya Oteli Hakkında:

Büyük Tarabya Oteli’nin kültürel mirası üzerine modern bir yaklaşımla tasarlanan The Grand Tarabya, Türk konukseverliğiyle küresel standartları birleştiren benzersiz bir deneyimin kapılarını aralıyor. İstanbul’un ilk 5 yıldızlı otellerinden biri olan Büyük Tarabya Oteli, bugün de konaklama alanında benzersiz lokasyonu, bahçe, marina ve Boğaz manzaralı oda ve süitleri, uzun dönem konaklamalar için ideal olan servis apartmanları ile, lezzet severler için ise Cafe R.E.A.D, The Brasserie Restaurant, Diba Bar ve lobi katındaki T- lounge ile hizmet veriyor.

Gerek Therapia Spa gerekse her biri adını Boğaziçi’nin semtlerinden alan toplantı odaları ve muhteşem düğünlere ev sahipliği yapmış balo salonunun yanı sıra tüm etkinlik temaları ile gerçek Boğaziçi kültürü The Grand Tarabya’da yaşamaya devam ediyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.