Muhtar Dernekleri, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Malatya’da faaliyet gösteren Muhtar Dernekleri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Muhtar Dernekleri, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti
Yayınlama: 18.10.2023
0
A+
A-

Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında muhtar dernek başkanları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Çolak’a ziyarette bulundular.

Dernek başkanlarından teşekkür

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle ziyaretlerde bulunan Muhtar Dernek Başkanları, “Bu günde bizleri kabul eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Çolak ve Genel Sekreterimiz Latif Okyay’a teşekkür ediyoruz. Büyükşehir belediye başkanımız her zaman bizlerin yanında olmuştur. Malatya genelinde bütün mahallelerimize çok büyük hizmetler yapıldı. Malatya çok büyük bir deprem yaşadı bu depremin yaralarını da hep birlikte el ele vererek birlikte saracağız. Deprem sürecinde büyükşehir belediye başkanımızı her zaman yanımızda gördük. Sayın Başkanımıza muhtarlarımıza göstermiş olduğu bu yakın ilgi ve alakalarından dolayı da teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Çolak: ''Muhtarlarımız bizlerin en yakın çözüm ortaklarıdır''

Muhtarların Muhtarlar Gününü kutlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Çolak ise yaptığı konuşmada, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak merkez ve ilçelerimizdeki 718 muhtarımız ile birlikte, şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Muhtarlar vatandaşlar ile birebir temasta olan en küçük idari yapı taşları olup, bizler de muhtarlarımızı mahallelere en iyi hizmeti vermek için gayret gösteren birer mesai arkadaşımız olarak görüyoruz. Muhtarlarımız bizlerin en yakın çözüm ortakları oldukları gibi, aynı zamanda vatandaş ile belediyeler arasında bir köprü vazifesi görmektedirler.” şeklinde konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.