Tether ve Plan ₿’nin sponsor olduğu FC Lugano, Beşiktaş’a konuk oluyor

Tether ve Plan ₿’nin gelişen finansal teknolojileri geniş kitlelere ulaştırma amacıyla sponsor olduğu İsviçre’nin köklü futbol kulübü FC Lugano, UEFA Konferans Ligi’nde Beşiktaş ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek.

Tether ve Plan ₿’nin sponsor olduğu FC Lugano, Beşiktaş’a konuk oluyor
Yayınlama: 05.10.2023
5
A+
A-

Türkiye’nin UEFA Konferans Ligi’ndeki iki temsilcisinden biri olan Beşiktaş, D Grubu ikinci maçında İsviçre’nin en önemli takımlarından FC Lugano ile karşı karşıya gelecek. 5 Ekim Perşembe günü saat 19:45’te oynanacak olan bu heyecanlı maça Beşiktaş Park ev sahipliği yapacak.

Avrupa’da ilk kez bir Türk takımıyla mücadele edecek olan FC Lugano, 23,6 yaş ortalamasıyla genç bir takıma sahip.  Konferans Ligi gruplarındaki ilk maçında FK Bodø/Glimt ile karşılaşan genç ekip, bu mücadeleden beraberlikle ayrıldı. Gruptaki diğer müsabakada mücadele eden Beşiktaş’ın da D Grubu’ndaki ilk maçı beraberlikle sonuçlandı. Deplasmanda Club Brugge’a konuk olan siyah beyazlılar sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.  

Tether ve Plan ₿’nin FC Lugano iş birliği 

Tether ve Plan ₿’nin FC Lugano ile gerçekleştirdiği iş birliğinin temel hedefleri arasında, dünya çapında kripto para biriminin daha fazla tanıtılmasını sağlamak ve Lugano topluluğuyla daha güçlü bağlar kurmak yer alıyor. Futbol tutkusu ile yenilikçi kripto para biriminin bir araya gelmesiyle, küresel ölçekte kripto para dünyasının olumlu bir dönüşüm gerçekleştirmesi bekleniyor. FC Lugano ile imzalanan resmi sponsorluk anlaşması sayesinde kripto para birimlerinin daha fazla kişiye erişmesi hedefleniyor.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.