Terör örgütüne ait çok sayıda silah ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis, Van, Hakkari ve Diyarbakır’da Bölücü Terör Örgütünün (BTÖ) arazide sakladığı silah ve mühimmata yönelik birçok ilde başlatılan operasyonlarda 75 piyade tüfeğinin ele geçirildiğini bildirdi.

Terör örgütüne ait çok sayıda silah ele geçirildi
Yayınlama: 02.10.2023
3
A+
A-

Bakan Yerlikaya, Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde Merkez ilçesi Aşağıçobansuyu Köyünde gerçekleştirilen operasyonda 70 AK-47 piyade tüfeği, 14 bin 12 adet çeşitli ebatlarda mühimmat ele geçirildiğini bildirdi.

Van İl Jandarma Komutanlığınca Başkale’de yapılan operasyon kapsamında 3 piyade tüfeği, çok sayıda ve muhtelif içerikte mühimmat, Hakkari ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlıklarınca gerçekleştirilen operasyonlarda ve Yüksekova ile Lice’deki arazi aramasında 2 piyade tüfeği, 4 el bombası, 1 EYP ve çok sayıda yaşam malzemesinin ele geçirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, şunları kaydetti:

“Kahraman güvenlik güçlerimize silah çeken hiçbir haini affetmeyeceğiz. Hain terör örgütüne karşı başlattığımız operasyonlar devam ediyor. Operasyonlara katılan Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için operasyonlarımız kesintisiz devam edecek.”


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.