TBMM Genel Kurulu’nda teröre karşı ortak bildiri imzalandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda, 4 siyasi parti grubu (AK Parti Grubu, Milliyetçi Hareket Partisi Grubu, İYİ Parti Grubu, Saadet Partisi Grubu) imzasıyla teröre karşı ortak bildiri yayımlandı.

TBMM Genel Kurulu’nda teröre karşı ortak bildiri imzalandı
Yayınlama: 24.12.2023
10
A+
A-

Şehitler için başsağlığının dilendiği ortak bildiride “Bölücü terör örgütü PKK tarafından iki gündür gerçekleştirilen hain terör saldırıları neticesinde 12 vatan evladımızı kaybetmiş bulunmaktayız. Milletimizin bașı sağ olsun. Bu menfur saldırılarda șehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır, yaralılarımıza acil șifa diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde bildiride imzası bulunan 4 siyasi parti grubunun birlik ve bütünlüğe, huzur ve güvenliğe yönelik bu saldırıları şiddetle kınadığı vurgulandı.

Terör ve șiddetin hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacağının belirtildiği açıklamada “Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir șekilde mücadele edecek güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.