Sultangazi’de Ortaokul ve eklentileri inşa edilecek

İstanbul’da eğitimde bin hayırseverin desteği ile “Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali” projesi gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bağışçı KBS Hazır Beton San. Tic. Ltd. Şti. arasında okul yapım protokolü imzalandı.

Sultangazi’de Ortaokul ve eklentileri inşa edilecek
Yayınlama: 18.09.2023
0
A+
A-

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, İstanbul Valisi Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Bağışçı Ercan Karabayır ve aile üyeleri katıldı.

İmzalanan protokol ile Sultangazi ilçesi 50. Yıl Mahallesi’ne toplam 32 derslikli Ortaokul binası ve eklentileri inşa edilecek.

İnşa edilecek okula “Abdülmecit Karabayır-Güllü Karabayır Ortaokulu” adı verilecek.

“Kamu ihtiyaçlarını devlet ve vatandaş iş birliği ile karşılayacağız”

İstanbul Valiliği olarak başlatılan yeni eğitim seferberliği projesine değinen Vali Gül, “Ercan bey ve çocuklarına teşekkür ediyoruz. ‘Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali’ projemiz için İstanbul’da bin hayırsever arıyoruz. Hayırseverlerimiz ile okul, gençlik, spor ve kültür gibi kamu ihtiyaçlarını devlet ve vatandaş iş birliği ile yapmak için yola çıktık. Okulumuzu devlet ve vatandaş iş birliği ile kısa sürede hizmete açacağız. Kendilerine teşekkür ediyorum. Protokolümüzün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Gül, protokolün imzalanmasının ardından eğitime verdikleri destekten dolayı bağışçı ve aile üyelerine teşekkür ederek protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.