“Sosyal Yenilikçilik Etki Programı” için başvurular başladı

“Sosyal Yenilikçilik Etki Programı” KOSGEB “İş Planı Ödülü Destek Programı” kapsamında destekleniyor. Necmettin Erbakan Üniversitesi ve NEÜ Press yürütücülüğünde Konya Büyükşehir Belediyesi, Kademe, Konya Teknokent, Konya İl Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Sosyal İnovasyon Ajansı iş birliğinde gerçekleşecek.

“Sosyal Yenilikçilik Etki Programı” için başvurular başladı
Yayınlama: 18.04.2024
3
A+
A-

Program ile Konya’daki üniversitelerde öğrenim gören veya Konya’da yaşayan 18-29 yaş arası gençleri, öğrenci topluluklarını ve genç sivil toplum kuruluşlarını (kuruluş tarihinden itibaren 5 yaşını doldurmamış) sosyal girişimcilik ile tanıştırarak bu alanda farkındalık kazanmaları ve toplumsal sorunlara yönelik sürdürülebilir çözümler ve iş modelleri geliştirmeleri amaçlanıyor.

“Sosyal Yenilikçilik Etki Programı” kapsamında düzenlenecek “Çözüm Hackathonu’nda” bağımsız jüri tarafından belirlenecek ilk üç sosyal girişimciye sırasıyla 50 bin TL, 30 bin TL ve 20 bin TL ödül verilecek.

Konya’da rektörlüğü bulunan üniversitelere bağlı öğrenci toplulukları, genç sivil toplum kuruluşları (kuruluş tarihinden itibaren 5 yaşını doldurmamış) ve başvuru kategorisine uygun alanlarda çalışan gençler başvuru yapabilecek.

Proje yürütücülerinin 18-29 yaş aralığında olması gerekiyor.

Son başvuru tarihi ise 19 Nisan 2024 olarak açıklandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.