SOLOTÜRK, Şanlıurfa’da gösteri uçuşu yapacak

Şanlıurfa, 21 Mayıs (Hibya) – Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, Türkiye Kültür Yolu Festivali Şanlıurfa Buluşması kapsamında 26 Mayıs Pazar günü Şanlıurfa’da gösteri uçuşu yapacak.

SOLOTÜRK, Şanlıurfa’da gösteri uçuşu yapacak
Yayınlama: 21.05.2024
2
A+
A-

Türkiye’nin yanı sıra Dünya’nın birçok ülkesinde yaptığı gösterilerle hayranlık uyandıran Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, Şanlıurfa’da gösteri uçuşuyapacak. SOLOTÜRK’ün Şanlıurfa buluşması öncesi son hazırlıkları ele alan Vali Hasan Şıldak, ilgili kurum amirleri ve yerel yönetim temsilcileri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

SOLOTÜRK, Şanlıurfa’da gösteri uçuşu yapacak

Toplantının ardından bir değerlendirme yaparak Şanlıurfa’nın kültürel zenginliklerinin en güzel haliyle yansıtılacağı Türkiye Kültür Yolu Festival çağrısını yineleyen Vali Şıldak, “Kültür ve Turizm Bakanlığımız organizasyonunda gerçekleştirilecek festivalimizin tüm hazırlık aşamalarını değerlendirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede SOLOTÜRK’ün de vatandaşlarımızla buluşması apayrı bir güzellik. Coğrafyamızdaki toprak üstündeki bu kültürel zenginliğin havadaki gururumuz ile buluşması gerek yurt içi gerekse yurt dışından ilimize gelecek misafirlerimiz için tarihi anlarla hafızalarda yer edecektir. Cumartesi günü başlayacak festivalimiz için bizler yine tüm hazırlıkları detayları ile ele almaya devam edeceğiz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.