Solino Energy ilk yılında 40. Enerji Dönüşüm Merkezini Bodrum’da açtı

IBT Solar Group çatısı altında 2023 yılında kurulan ve mesken güneş enerjisi segmentinde lider konumuna ulaşan Solino Energy, Türkiye genelinde hızlı bir genişleme stratejisi izliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak, Solino Energy 40. şubesini Bodrum’da büyük bir törenle açtı.

Solino Energy ilk yılında 40. Enerji Dönüşüm Merkezini Bodrum’da açtı
Yayınlama: 22.05.2024
0
A+
A-

Açılış törenine IBT Solar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Daltaban, IBT Solar YK Üyesi Ümit Öndeş, Solino Genel Müdürü M. Hakan Bescelioğlu, Solino Enerji Dönüşüm Merkezi Radu Firma Sahibi Umut Durmuş ve Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) üyeleri katıldı.

IBT Solar kurucusu Hakan Daltaban, Solino’nun gelecek 3 yıl içinde yüzde 20 mesken pazar payına ve 600 milyon dolar ciroya ulaşmayı hedeflediğini belirtti. Güneş enerjisinin ekonomik ve ekolojik faydalarına dikkat çeken Daltaban, enerji bağımsızlığının önemine vurgu yaptı.

Solino Energy ilk yılında 40. Enerji Dönüşüm Merkezini Bodrum’da açtı

Solino Energy Genel Müdürü M. Hakan Bescelioğlu da yaptığı açıklamada “Güneş enerjisinden yararlanmak isteyen kişiler için her türlü hizmeti baştan sona sağlıyoruz ve danışmanlık yapıyoruz. Anahtar teslim projelendirme ve kurulum hizmetimizin yanı sıra 7/24 bakım ve teknik destek servis hizmeti veren şirketimizin ürün yelpazesi arasında güneş enerjisi sistemleri, araç şarj istasyonları, ısı pompaları ve Tiny House (küçük evler) için güneş enerjisi çözümleri bulunmaktadır. İzmir bölgesinde EDM Radu firması ile birlikte açtığımız yeni şubemizle birlikte müşterilerimize en yeni ürünlerimizi sunarak harika bir müşteri deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Solino’ya özel A+ donanımlarla 25 yılı aşkın süre ‘0’ hata ile çalışacak sistemler tasarlamaktayız.” dedi.

Radu Firma Sahibi Umut Durmuş ise, Bodrum’daki enerji dönüşüm merkezinin güneş enerjisi alanında ileri teknolojiye sahip ürünler sunduğunu belirterek müşterilerin bu teknolojilerle tanışması ve faydalanması adına bölgedeki pazarlama ve iletişim çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını ifade etti.

Solino Energy ilk yılında 40. Enerji Dönüşüm Merkezini Bodrum’da açtı

Mesken güneş enerjisi sistemleri pazarına odaklanan Türkiye’deki ilk ve tek şirket olma özelliğiyle öne çıkan Solino Energy, 2024 sonuna kadar 81 ilde 100 Enerji Dönüşüm Merkezi oluşturmayı hedefliyor. Şirket, teknik keşif, projelendirme, tekliflendirme, ürün tedariği, kurulum gibi baştan sona anahtar teslim hizmetler sunuyor. Solino Energy, sürdürülebilir ve temiz enerji çözümleriyle hem çevreyi korumayı hem de ekonomik faydalar sağlamayı hedefliyor. Güneş enerjisinin geleceğin en önemli enerji kaynağı olduğuna inanan Solino Energy, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle sektörde lider konumunu pekiştirmeyi amaçlıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.