Smart Güneş Enerjisi’nin Gebze’deki tesisinde grev kararı

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Gebze’deki tesisinde grev kararı alındı.

Smart Güneş Enerjisi’nin Gebze’deki tesisinde grev kararı
Yayınlama: 28.09.2023
11
A+
A-

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Gebze'deki tesisinde grev kararı alındı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi:

''Birleşik Metal İş Sendikası, sendika genel yönetim kurulunun 26.09.2023 tarih ve 1090 sayılı kararıyla şirketimizin Gebze OSB Tembelova Alanı 3200 Cadde No: 3207 Gebze-Kocaeli adresindeki üretim tesisinde grev kararı alındığını, grev kararının 06.10.2023 tarihinde uygulamaya konulacağını ilan ederek, söz konusu kararını şirketimize tebliğ etmiştir. Söz konusu tesisimizde üretim halihazırda devam etmekte olup, grev kararı alınması grevin uygulanacağı anlamına gelmemektedir. Konuya ilişkin uzlaşma görüşmeleri de sürmektedir. Şirketimizin Aliağa ve Dilovası tesisleri alınan grev kararı kapsamında olmayıp üretim kesintisiz ve tam kapasite olarak devam etmektedir. Şirketin yıl sonunda öngörülen hedeflerinde değişiklik öngörülmemektedir.''


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.