Siyasilerden şehit polis için taziye mesajı

Siyasiler, Kastamonu’da şehit düşen polis memuru Ahmet Şahan için taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden şehit polis için taziye mesajı
Yayınlama: 01.08.2024
0
A+
A-

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, “Kastamonu'da şehid olan kahraman Polis Memurumuz Ahmet Şahan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, taziye mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kastamonu’da görevi başında şehit olan kahraman Polis Memuru Ahmet Şahan'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Görevi başında şüpheli bir şahsın açtığı ateş sonucu şehit olan Kastamonu Narkotik Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Ahmet Şahan kardeşime Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, taziye mesajında “Görevi başındayken şüpheli bir şahsın ateş etmesi sonucu şehit olan Kastamonu Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Ahmet Şahan'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” diye belirtti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, polis şehit için şunları söyledi:

“Kastamonu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda, şüpheli şahsın açtığı ateş sonucu Polis Memuru Ahmet Şahan şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve silah arkadaşlarına sabır dilerim. Büyük Türk Milleti’nin başı sağ olsun.”

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, taziye dileklerini şöyle iletti:

“Kastamonu’da görevi esnasında şüpheli bir şahsın ateş açması sonucunda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen kahraman polis memurumuz Ahmet Şahan’a Cenabı Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.