Siyasilerden şehit asker ve polis için taziye mesajı

FATMA ELİF BEYHAN – 06.10.2023 – HİBYA – Siyasiler, Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak ve Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit düşen Kıdemli Başpolis Memuru Hüseyin Şimşek için taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden şehit asker ve polis için taziye mesajı
Yayınlama: 06.10.2023
0
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şöyle:

“Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak ve Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit düşen Kıdemli Başpolis Memuru Hüseyin Şimşek’e Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un mesajı şu şekilde:

“Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Kıdemli Başpolis Memurumuz Hüseyin Şimşek’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, taziye mesajında “Suriye’de devam eden operasyonlarda bir özel harekat polisimiz şehit oldu. Şehidimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralı polis ve askerimiz var, tedavileri devam ediyor. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın mesajı şu şekilde:

“Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak'a ve Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde şehit olan Kıdemli Başpolis Memuru Hüseyin Şimşek’e Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in taziye mesajı şu şekilde:

“Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak ile Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde şehit olan Kıdemli Başpolis Memurumuz Hüseyin Şimşek’e Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yayımladığı taziye mesajında “Şehit haberleriyle yüreğimiz yandı. İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeli baş polis memurumuz Hüseyin Şimşek ve Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak'ın şehadet haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda “Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan Kıdemli Başpolis Memurumuz Hüseyin Şimşek’e Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde şehit olan Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçmiş olsun mesajında şunları kaydetti:

“Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak ve Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde şehit olan Kıdemli Başpolis Memuru Hüseyin Şimşek'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”






 




EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.