Siyasilerden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Bitmez için taziye mesajı

DEREN KOCAMANOĞLU-14.12.2023-HİBYA- Siyasiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda geçirdiği rahatsızlığın ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Bitmez için taziye mesajı
Yayınlama: 14.12.2023
2
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, mesajında “TBMM Genel Kurulu'nda geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Sayın Bitmez’e Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in mesajı şu şekilde:

“TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmelerinde konuşma yaptığı sırada geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefat haberini üzüntüyle öğrendim.  Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Ruhu şad, mekanı cennet olsun inşallah.”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mesajında “Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatını teessürle öğrendim. Merhum Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadesine yer verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın mesajı şu şekilde:

“Bakanlığımızın bütçesini görüşmek üzere bulunduğumuz TBMM Genel Kurulu’nda, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Sayın Hasan Bitmez’in vefat haberini üzülerek öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Saadet Partisi camiasına ve Meclisimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, mesajında şunları kaydetti:

“Bakanlığımızın bütçe görüşmeleri sırasında vefat haberini büyük bir üzüntüyle aldığım Saadet Partisi milletvekili Sayın Hasan Bitmez'e Allah’tan rahmet; ailesine, Saadet Partisi camiasına, Meclisimize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mesajında “TBMM Genel Kurulu’nda geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Kocaeli Milletvekili Sn. Hasan Bitmez’in vefat haberini üzülerek öğrendim.  Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına sabır ve başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın mesajı şöyle:

“Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı şu şekilde:

“Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başımız sağ olsun. Kıymetli yol arkadaşımız, Saadet-Gelecek Grubumuzun Kocaeli Milletvekili değerli kardeşim Hasan Bitmez’i TBMM kürsüsünde Gazzeli mazlumların hakkını savunurken yaşadığı rahatsızlık sonrası kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum vekilimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Saadet Partisi camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın mesajı şu şöyle:

“Başımız sağ olsun. TBMM kürsüsünde konuşurken rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede vefat eden Hasan Bitmez'e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına sabır diliyorum. Hasan Bey'i daima hakkı, adaleti savunan biri olarak hatırlayacağız. Mevlam rahmetiyle muamele etsin.”

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise mesajında şunları kaydetti:

“Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatının üzüntüsü içerisindeyim. Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, mesajında “Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’i kaybettik. Allah’tan rahmet diliyoruz.  Merhumun ailesine, Saadet Partisi’ne ve  yüce Meclisimize başsağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.