Siyasilerden ramazan mesajı

Siyasiler, ramazan ayının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Siyasilerden ramazan mesajı
Yayınlama: 11.03.2024
5
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanı mehmet Nuri Ersoy, “Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, rahmet ve bereketin daim olduğu en özel ay olan Ramazan ayının tüm insanlığa esenlik, barış ve huzur getirmesini diliyorum.” dedi.

Ramazanın huzur içinde geçmesini dileyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar mesajında, “Hasretle beklediğimiz mübarek Ramazan-ı Şerif'in ülkemiz ve tüm İslam coğrafyası için huzur ikliminde geçmesini, barış ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Allah'tan ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etmesini, Ramazan’ın bereketinin tüm insanlığı kuşatmasını niyaz ediyorum.” ifadesini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun ramazan mesajı şöyle:

 

“Hoş geldin ya Şehr-i Ramazan  On bir ayın sultanı ramazanın Gazze’deki kardeşlerimiz başta olmak üzere aziz milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ramazan dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Rahmet, mağrifet ve yardımlaşma ikliminin ayı Ramazan-ı Şerif kapımızı çaldı. Mübarek olsun. Başta hiçbir kutsala saygısı olmayan İsrail'in zulmü altında hayata tutunmaya çalışan Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere, Ramazan ayının tüm Müslümanların dertlerinin devasına, gönüllerinin huzuruna vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Hoş geldin ya Şehr-i Ramazan!” ifadesini kullandı.

 

İStanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ramazan aynının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Ramazan ayı ülkemizde ve İslam aleminde hayırlara vesile olsun. Paylaşmayı, dayanışmayı, birlik ve beraberliğimizi idrak edeceğimiz zaman diliminin tüm sofralara bereket, yuvalara huzur getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, mesajında “Rahmet, mağfiret, kurtuluş müjdecisi; birlik, beraberlik, kardeşlik ayı ramazanımız mübarek olsun.” dedi.

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.