Siyasilerden Malatya’daki depremden etkilenenler için geçmiş olsun mesajı

Siyasiler, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Siyasilerden Malatya’daki depremden etkilenenler için geçmiş olsun mesajı
Yayınlama: 25.01.2024
2
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, mesajında “Malatya Battalgazi’de meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlgili kurumlarımız sahada çalışmalarını gerçekleştirmektedir.  İlk belirlemelere göre olumsuz bir durum bulunmamaktadır.  Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.” ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un yayımladığı mesaj şöyle:

“Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yayımladığı mesajda “Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 5.2 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.” ifadesine yer verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin mesajı şu şekilde:

“Geçmiş olsun Malatya. Malatya Battalgazi'de meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 5,2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yok. İl Müdürlüğü ekiplerimiz herhangi bir duruma karşı sahada teyakkuz halinde. Rabbim, ülkemizi milletimizi her türlü afetten korusun.”

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yayımladığı mesajda “Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.” ifadesini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın mesajı şöyle:

“Malatya'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, mesajında şunları kaydetti:

“Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mesajında “Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Bakanlık olarak ASYA ve PSD ekiplerimizle vatandaşlarımızın yanındayız. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.” ifadesine yer verdi.

 Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un mesajı şu şekilde:

“Geçmiş olsun Malatya. Malatya'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 5.2 şiddetindeki depremden etkilenen tüm hemşehrilerime ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, mesajında “Malatya Battalgazi'de meydana gelen depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum.  Allah milletimizi tüm afetlerden muhafaza eylesin.” ifadesini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, mesajında şunları kaydetti:

“Geçmiş olsun Malatya. 5.2 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun, mesajında “Malatya'da meydana gelen deprem yine yüreğimizi ağzımıza getirdi. Can kaybı ve yıkım meydana gelmemesini diliyoruz. Geçmiş olsun Malatya.” ifadesine yer verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in yayımladığı mesaj şöyle:

“Geçmiş olsun. Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.