Şirket haberleri

ALGYO – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 150 milyon TL’den 500 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.

Şirket haberleri
Yayınlama: 21.12.2023
8
A+
A-

ALGYO – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 150 milyon TL’den 500 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.
A1CAP – 187 gün vadeli 100 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
ARCLK – JCR Eurasia tarafından şirketin uzun vadeli ulusal notunun AAA (tr), kısa vadeli ulusal notunun J1+ (tr), not görünümlerinin stabil, uzun vadeli yabancı ve yerel para cinsinden uluslararası notunun BB, not görünümünün ise negatif olarak belirlendiği açıklandı.
ASTOR – Şirketin İstanbul’da iki firma ile toplamda 1,8 milyon euroluk transformatör sözleşmesi imzaladığı açıklandı.
AVPGY – Şirket payları bugün Borsa’da işlem görmeye başlayacak.
BERA – Fatih Öztürk tarafından 57.920 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
BERA – Muhammed Osman Erdoğan tarafından 44.832 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
BEYAZ – 1 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.
BRKVY – Şirketin, AKBNK’nin gerçekleştirdiği tahsili gecikmiş alacak satışında, satışa çıkarılan  313 milyon TL’ye sahip 1 Perakende nitelikli portföyün ihalesini kazanması sonrasında devir işlemlerinin tamamlandığı açıklandı.
CVKMD – Şirketin bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik’in 2,5 milyon dolarlık Maden Cevheri Satışı konusunda anlaşma sağladığı açıklandı.
DOHOL – D Yatırım Bankası tarafından 84 gün vadeli 75 milyon TL ve 140 gün vadeli 45 milyon TL tutarlarında bono ihraç edildi.
ERCB – VBTS kapsamında şirket paylarına 19 Ocak’a kadar kredili işlem yasağı getirildi.
EUPWR – Şirketin TEİAŞ tarafından gerçekleştirilen 154KV Akalın TM (GAP) Yapımı konulu ihaleye katılarak 241,6 milyon TL ile en avantajlı teklifin verildiği açıklandı.
EUREN – Şirketin devam eden güneş enerjisi camları yatırımında inşaatın tamamlanma oranının %65’e ulaştığı açıklandı.
EKOS – Aracı kurumu ile fiyat istikrarı sürecinin sona erdiği, fiyat istikrarına ilişkin işlem gerçekleşmediği açıklandı.
EMKEL – Şirketin yurt içinde bir firma ile 31 milyon tutarında, Ölçü Transformatörü ve Ayırıcı satış sözleşmesi imzaladığı açıklandı.
GESAN – Şirketin Aşiyan Enerji ile 13,4 milyon dolar tutarında Trafo Merkezi Yapımı ve Elektrifikasyon İşleri için anlaşmaya varılması sonrasında sözleşme görüşmelerine geçildiği açıklandı.
GEDIK – Şirketin HiVC Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı’ndaki payının %88,2’ye yükseldiği açıklandı.
GLYHO – Şirketin bağlı ortaklığı Global Ports Holding’in Kasım 2023'te limanlarına gelen gemi sayısının 2022 yılı Kasım ayının %36 üzerinde, %47 üzerinde gerçekleştiği açıklandı.
HUBVC – Şirket iştiraki Quin AI Limited'ın sermayesinin 1.284 sterlinden 1.478 sterline çıkarıldığı, şirketin sermaye artışına katılmadığı açıklandı. 
FONET – Şirketin Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ile 12 ay süreli HBYS sözleşmesini 23,0 milyon TL bedelle imzaladığı açıklandı.
KARSN – Şirketin aracı olan E – Jest RHD'ı Japonya'da tanıttığı, distiribütörü Altech ile faaliyetlerine başladığı açıklandı.
MOBTL – VBTS kapsamında şirket paylarına 19 Ocak’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 19 Ocak’a kadar uzatıldı.
MEKAG – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Meka İthalat ile Sumitec İnternational arasında  Bayilik Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
MTRKS – Base İnteraktif Yazılım’ın 1 milyon TL sermaye ile kurulduğu açıklandı.
NUHCM – Şirketin üyesi bulunduğu ÇEİS ile Türkiye Çimse – İş Sendikası arasında yapılacak olan yeni dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine başlandığı açıklandı.
LOGO – Yönetici Sorumluluk Sigortası’nın 1 yıl süreyle yenilendiği açıklandı.
ONCSM – Şirket tarafından üretilen ve kemoterapi tedavisi alan kanser hastalarının ilaçlarını hazırlayan cihazların Kazakistan'da Astana National Oncology Center, Actobe West Kazakhistan Medical Univercity ve Taraz Zhambly Regional Oncology Center olmak üzere 3 sağlık merkezinde kurulumlarının tamamlandığı açıklandı.
QNBFB – Yurt dışında 96 gün vadeli 20 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.
SNICA – Şirket ile Doski Holding arasında 500.000 dolar tutarında alt yapı – üst yapı boru ürünlerinin satışına ilişkin sözleşme imzalandığı açıklandı.
PENTA – Şirketin 2022 Top Sales Performer ve 2023 Viewboard Value Added Project ödüllerini kazandığı açıklandı.
RYSAS – 1 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildi.
TCELL – 1 milyar TL’ye kadar Varlığa Dayalı Menkul Kıymet ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.
TDGYO – Yabancı basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
TATEN & INFO – Likidite sağlayıcılık işlemlerine ilişkin sözleşme imzalandığı, likidite sağlayıcılık işlemlerine başlanmasına ilişkin Borsa’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
VANGD – VBTS kapsamında şirket paylarına 19 Ocak’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.
YKBNK – Yurt dışında 14,4 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.

Kaynak İnfo Yatırım


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.