“Sihirli Song Of Nunu: A League Of Legends Story” müzik klibi yayınlandı

Riot Forge ve Tequila Works, League of Legends’ın gözde şampiyonlarından Nunu ve Willump’ın başrolde olduğu hikaye odaklı macera oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story’nin çıkışını kutlamak için müzik klibi yayınladı.

“Sihirli Song Of Nunu: A League Of Legends Story” müzik klibi yayınlandı
Yayınlama: 19.10.2023
0
A+
A-

Oyun 1 Kasım Çarşamba günü saat 19.00'da Nintendo Switch'te ve Steam, GOG ve Epic Games Store aracılığıyla PC platformlarında oynanabilir olacak.

Riot Games Music ve The Hit House Global Publishing BMI iş birliğiyle yayınlanan “You and Me Makes Us” adlı orijinal şarkı, Los Angeles'lı şarkıcı ve şarkı yazarı DEEGAN tarafından bestelendi ve söylendi.

Müzik klibinde izleyiciler Nunu ve Willump'ın sarsılmaz bağıyla Freljord'un soğuk yabanlarını yakından görebilme şansını yakalıyor. Ayrıca bu klipte ilk kez Volibear görülüyor. Kendisi de başka popüler LoL şampiyonlarıyla birlikte Song of Nunu'da yer alacak.

Tequila Works tarafından geliştirilen ve Riot Forge tarafından yayınlanan Song of Nunu: A League of Legends Story oyuncuları iki yakın dost olan Nunu ve Willump'la birlikte unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Oyuncular sert fırtınalar, vahşi kurtlar ve efsunlarla dolu ayaz kesmiş bir diyar olan Freljord'da dere tepe demeden yürüyecek, tırmanacak ve kızakla kayacak. Ayrıca donmuş bölgelerde ilerlemek için zekalarını konuşturacak ve buzun altında yatan gizemleri açığa çıkaracak.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.