Seramiksan, Yapı Kimyasalları Usta Eğitim Seminerleri’ne Karadeniz’de devam ediyor

Karo, vitrifiye ve yapı kimyasalları markası Seramiksan, Türkiye’deki tüm ustalarına eğitim veriyor

Seramiksan, Yapı Kimyasalları Usta Eğitim Seminerleri’ne Karadeniz’de devam ediyor
Yayınlama: 17.05.2024
1
A+
A-

Karo, vitrifiye ve yapı kimyasalları markası Seramiksan, 2024 boyunca farklı şehirlerdeki bayilerinin iş birliğiyle ustaları için başladığı eğitim seminerlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Erzurum ve Erzincan’da eğitim gerçekleştiren markanın bu haftaki rotasında Çorum, Trabzon, Fatsa ve Hopa bulunuyor. 

Mordor Intelligence’ın yayımladığı rapora göre, bu yılın sonunda 90,51 milyar dolar değere ulaşması ve 2030’da 130 milyarı aşması beklenen yapı kimyasalları pazarında faaliyet gösteren yerli oyuncular, bu büyümenin rüzgarıyla eğitim çalışmalarına ağırlık veriyor. Yapı kimyasalları, seramik ve vitrifiye ürünleriyle 50 ülkeye ihracat yapan Seramiksan da 2024 boyunca farklı şehirlerdeki ustaları için bayilerinin iş birliğiyle başladığı Yapı Kimyasalları Usta Eğitim Seminerleri’ne hızla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Erzurum ve Erzincan’da eğitimler gerçekleştiren markanın bu haftaki rotasında Çorum, Trabzon, Fatsa ve Hopa bulunuyor. Yapı kimyasalları ve vitrifiye markası, yıl sonuna kadar 50 seminer daha yaparak ustalarının yetkinliklerini artırmaları için çalışmalarını sürdürecek. 

“Tüm Türkiye’deki ustalarımızla bir araya geleceğiz”

Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu, seminerlere ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Başarıya ulaşmak için yalnızca bir ürünü son kullanıcıya sunmak yeterli değil. İnovasyonu üretimden mağazaya ve kullanıldığı mekâna kadar tüm ekiplere ulaştırmak gerekiyor. Herkesin bir ürün hakkında aynı derecede bilgiye sahip olması, üretilecek diğer koleksiyonların da yenilikçi olmasını sağlıyor. Bu yüzden, ustalarımızın yetkinliklerini artırmak için başladığımız eğitim seminerlerimize hızla devam ediyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki şubelerimizdeki ustalarımızla bir araya geliyor, üretimden müşteri ilişkilerine kadar pek çok konuyu masaya yatırıyoruz.”

Haziranda 3 şehirde daha eğitim gerçekleştirilecek

Haziran ayında da Konya, Kayseri ve Denizli’de seminer düzenleyeceklerini belirten Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu’ndan edinilen bilgilere göre, eğitimler birçok alanı kapsıyor. Bunlar arasında ürün tanıtımları, uygulama öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken noktalar, müşteri şikayetlerine sebep olan konularla ilgili karşılıklı çözümler üretilmesi ve müşteri memnuniyetinin artırılmasını içeren eğitimler yer alıyor. Akşam yemeğiyle devam eden seminerlerin ardından çekilişler de yapılıyor.

Eğitimler aracılığıyla Seramiksan’ın yapı kimyasalları ürün grubundan  Ceraseal Flex ve Extraflex çift bileşenli su izolasyon malzemesi, Ceraprimer Plus+ Camsı yüzey astarı, Ceraprimer BBA brüt beton astarı, Cerafix Power ve Cerafix seramik ve granit yapıştırma harçları, Ceraflex esnek seramik ve granit yapıştırma harcı ürünlerine dair ayrıntılar paylaşılıyor. Böylece ustalar, ürünlerin kalite ve avantajlarına dair de farkındalık kazanıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.