“Seni Çok Seviyorum” oyunu Başkentlilerle buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Gençlik Merkezi tiyatro ekibinin düzenlediği “Seni Çok Seviyorum” oyunu Başkentlilerle buluştu.

“Seni Çok Seviyorum” oyunu Başkentlilerle buluştu
Yayınlama: 23.05.2024
0
A+
A-

Yenimahalle Gençlik Merkezi tiyatro ekibi, “Seni Çok Seviyorum” oyunu Başkentlilerle buluşturdu. 2 perdeden oluşan ve komedi türündeki oyun, Erdinç Aydın’ın yazarlığında, Volkan Kaya’nın yönetmenliğinde Batıkent Meydan AVM Sinan Bengier Sahnesi’nde sanatseverlere sunuldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Gençlik Merkezi, 14- 24 yaş arası gençlere üye olmak kaydıyla eğitsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerden ücretsiz olarak yararlanarak gençlere sosyalleşme fırsatı sunuyor.

Gençlere imkan tanındığında başarının kaçınılmaz olduğunun altını çizen Gençlik Merkezi Tiyatro Eğitmeni Volkan Kaya, “Seni Çok Seviyorum isimli tiyatro oyunu, gençlerin yeteneklerini sergileyebildiği bir tiyatro oyunu. Yenimahalle Gençlik Merkezi olarak gençlere değer veriyoruz. Gençlere verilen değerlerin sonucunda böyle kıymetli gösterilerin çıkması bizi çok mutlu ediyor. Gençler de burada kendilerini geliştirebiliyorlar, kendi yeteneklerini ortaya koyabiliyorlar. Gençlik merkezlerimizde birçok şeyden faydalandıkları gibi tiyatro faaliyetlerinden de faydalanabiliyorlar. Sanatı birçok sanatsevere sunuyorlar.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.