‘Senede bir gün…’

Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, Kanal D’de ekrana gelen ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına konuk oldu.

‘Senede bir gün…’
Yayınlama: 14.10.2023
31
A+
A-

Aynı zamanda ikizi Sevgi Nebioğlu’nun olduğu ortaya çıkmasına Nebioğlu, “Bu konuda konuşmam yasak ancak babam Metin Akpınar’ın iki kızından birisiyim” dedi. Nebioğlu, “Kendisine ulaşmak hiç kolay olmadı. Bir akşam 7’de oturduk, sabah 7’ye kadar sohbet ettik. Ona uzun uzun yaşadığım her şeyi anlattım. O gün beni bağrına bastı. Babamı hiç üzmek istemedim. Ama o bana zamanını ayıramıyormuş gibi oldu. Senelerce babam zarar görmesin diye sessiz kaldım. 14 yıl içinde senede bir kere görüşebildim” dedi. Çocukluğunda zor zamanlar geçirdiğini belirten Nebioğlu, “Adlarımızı bile kendimiz koyduk” ifadelerini kullandı. Nebioğlu, babasının beş yıl boyunca onunla doğrudan iletişim kurmadığını, çalışanı yolu ile görüştüklerini söyledi.

Eşinden özür diledi

İkiz kızı ortaya çıkan Metin Akpınar, yazılı basın açıklaması yaptı. Sanatçı, “36 yıl önce Antalya’da tanıştığım kişiyle sadece bir gecelik beraberliğim oldu. 24 yıl sonra, bir gün ikizler bana ulaşıp, babalarının ben olduğumu söylediler. Elbette çok şaşırdım ve sarsıldım. Kendilerini ilk tanıdığımdan itibaren çocuklarım olarak kabul ettim. Eşim Göksel’le elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık. Bunca yıldan sonra gelen bu haberin ardından onların beklediği ve umduğu baba olmam kolay değildi. Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm. Ayrıca eşimi üzdüğüm için özür diliyorum. Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor” dedi.

 

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.