Semt Konakları Nezaket Okulları’ndan “İlk Karnem” etkinliği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Semt Konakları Nezaket Okulları’na kayıtlı 4-6 yaş grubu öğrenciler 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim yarıyıl karnelerini Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik programında aldı.

Semt Konakları Nezaket Okulları’ndan “İlk Karnem” etkinliği
Yayınlama: 18.01.2024
4
A+
A-

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü ‘İlk Karnem’ etkinliğinde Nezaket Okullarına devam eden yaklaşık 300 öğrenci karnelerini aldı.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik programına Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nevzat Aslan, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Bekiroğlu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. Murat Kılınç, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Fikret Vurucu, ilgili şube müdürleri,  öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Semt Konakları ‘Nezaket Okulları ‘İlk Karnem’ etkinliğinde konuşan İl Müftü Yardımcısı Abdullah Bekiroğlu, “İnsan nezdinde her şeyin orijinal olanı makbuldür. Çocuklar da Allah’ın bize verdiği emanetlerdir ve bizlere orijinal olarak veriliyor. O orijinali bozan veya bozmayan yine bizler oluyoruz. Bu nedenle sadece 4-6 yaş grubuna yönelik verilen kursların bütün Türkiye genelinde çok önemli bir vazifesi var. 4-6 yaş eğitimini alan bu çocuklarımız bizim geleceğimizin domino etkisini yapacak.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.