Schafer’dan yeni döküm tencere seti

Schafer, pişirme grubu kategorisinde satışa sunulan yeni Matrix Döküm Tencere Seti, içeriğinde yer alan uzun ömürlü ve fonksiyonel özellikleriyle öne çıkıyor.

Schafer’dan yeni döküm tencere seti
Yayınlama: 08.05.2024
2
A+
A-

Schafer, müşterilerine yüksek kaliteli pişirme grubu ürünlerine eklediği yeni ürünleri sunmaya devam ediyor. Yeni Matrix Döküm Tencere Seti, kullanım ve saklama kolaylığı sağlayan özellikleriyle dikkat çekiyor.

Tek bir kalıptan, alüminyum döküm olarak üretilen yeni Matrix Döküm Tencere Seti üst düzey kalitesi ve sağlamlığı sayesinde nesilden nesile aktarılarak uzun yıllar kullanılabiliyor.

Çizilmeye karşı ekstra dayanıklı ve uzun ömürlü yapışmaz kaplama özelliğine sahip Matrix Döküm Tencere Seti, PFOA içermiyor. Tüm ocak tipleriyle uyumlu indüksiyon tabanı, ısıyı hızlı ve eşit bir şekilde iletip, daha uzun süre koruyarak, enerji ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Ürünün ayrılabilir kulpu sayesinde sap kısmı çıkarılabiliyor ve setin içinde yer alan herhangi tencere/tavaya takılabiliyor. Kulpun tencereyle buluşan kavrama bölgesi silikon ile kaplı olduğu için sap asla ısınmıyor ve güvenli bir kullanım sağlıyor.

İç içe geçebilme özelliği sayesinde fonksiyonel bir kullanım sağlayan ve yer kaplamayan setin içerisinde, krep tavası, derin tencere, sos tenceresi ve kapağı, sığ tencere, büyük kapak (sığ tencere, wok ve derin tencereye uyumlu), wok ve ayrılabilir kulp bulunuyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.