Schafer, Babalar Günü için hediye seçenekleri sunuyor

Schafer, “Evin Yakışıklı Babası İyi ki Var” mottosuyla Babalar Günü için birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor.

Schafer, Babalar Günü için hediye seçenekleri sunuyor
Yayınlama: 22.05.2024
2
A+
A-

Schafer, Babalar Günü’nde, “Evin Yakışıklı Babası İyi ki Var” mottosuyla müşterilerine hediye alternatifleri sunuyor. Schafer tarafından hazırlanan Babalar Günü ürün yelpazesinde, mutfak grubu ürün kategorisinden Iron Man Çelik Bardak Termos, küçük ev aletleri kategorisinden ise Barista Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi gibi farklı kullanım alanlarına uygun çeşitli seçenekler bulunuyor.

İçecekleri 4-6 saate kadar sıcak/soğuk tutma özelliğine sahip olan Schafer Iron Man Çelik Bardak Termos, 350 ml ve 400 ml’lik hacimlik iki seçeneğiyle tüketiciler tarafından tercih ediliyor. Iron Man Çelik Bardak Termos’un sızdırmaz ergonomik tasarımı ile çocuklarıyla vakit geçiren babalara güvenle eşlik ediyor.

Schafer’ın Babalar Günü için sunduğu hediye seçenekleri arasında yüzde 100 pamuk, 2 parçalı Lena Hamam Seti ve Forge Bloklu Bıçak Seti de yer alıyor. Schafer’ın Babalar gününde kahve tutkunu babaları çok mutlu edecek hediye seçenekleri arasında bulunan Barista Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi ergonomik boyutları ile bütün mutfak ve ofislerde kendine yer buluyor.

600W ısıtma gücüne sahip Barista Filtre Kahve Makinesi ile kahveyi doğrudan çekirdekten öğüterek hazırlayabildiği gibi öğütülmüş çekirdek ile de kahve pişirilebiliyor. Şık ve minimal bir tasarıma sahip olan Barista Kahve Makinesinde 0,60 ml kapasiteli cam demlik ve su seviye göstergesi bulunuyor. Damlatma önleyici sistemi sayesinde güvenli bir kullanım sağlıyor. Hem öğütücüsü hem de demleme işlevleri, kahveyi sıcak tutan ısıtıcı tabanı ile kahve gurmelerini memnun edecek performans gösteren Barista Kahve Makinesi çıkartılabilir filtresi ile kolayca temizlenebiliyor.

Schafer’ın küçük ev aletleri kategorisinde yer alan, özel taşıma halkası ile günlük aktivitelerde içecekleri taşıma kolaylığı sağlayan Schafer Blendy Sürahi Blender; buz kırma özelliğiyle en sıcak yaz günlerinde bile lezzetli ve serinletici içeceklerin hazırlanmasını kolaylaştırıyor.

Bin 500 ml kapasiteli kırılmaya dayanıklı haznesi ve tam kilitleme yapılmadan çalışmamasını sağlayan emniyet sistemi sayesinde güvenli bir kullanım sunuyor. Özel çelik bıçakları, 4 kademe hız ayarı ve pulse fonksiyonu (maksimum güçte kısa çalıştırma) ile büyük parçalı meyve ve sebzeleri kolaylıkla parçalayan ürünün hazne içini sıyırmak için kullanılan özel spatulası ise pratik kullanım ve temizlik imkanı sağlıyor.

Schafer’ın pişirme grubunda yer alan Kare Double Grill Pan ve Guss Chef Döküm Kare Kızartma Tavası ise yemek pişirmeyi seven babalara hitap ediyor. Dayanıklı demir döküm gövdesi ile nesilden nesile aktarılarak uzun yıllar kullanılabilen Guss Chef Döküm Kare Kızartma Tavası ise ısının eşit bir şekilde yüzeye yayılmasıyla, gıdaların düşük ısılarda bile lezzet kaybı yaşanmadan pişmesini sağlıyor.

Kare Double Grill Pan ise çift taraflı olarak ve ayrı ayrı kullanılabilme özelliğine sahip. Koku yapmadan çok az yağ ile lezzetli ve sağlıklı ızgaralar yapmak için ideal olan ürün kalın tabanı sayesinde dengeli ısı ve pişirme sağlıyor. Isıyı eşit ileten alüminyum gövde sayesinde enerji ve zaman tasarrufu sağlıyor. Alüminyum pres döküm soğuk pres yöntemiyle üretilen, ergonomik mıknatıslı bakalit kulplara sahip olan ürün, iç dış yanmaz yapışmaz özel kaplaması sayesinde kullanım kolaylığı ve temizleme kolaylığı sağlıyor, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.