Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan yatırım dolandırıcılığı uyarısı

Savunma Sanayii Başkanlığı, vatandaşları savunma sanayii firmalarına yatırım yapılarak gelir elde edilebileceğine dair sahte ilanlar ve haber benzeri içeriklere karşı uyardı.

Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan yatırım dolandırıcılığı uyarısı
Yayınlama: 23.05.2024
1
A+
A-

Başkanlıktan yapılan açıklamada Türk savunma sanayii ekosisteminin, başkanlık koordinasyonunda tasarımdan seri üretime, Ar-Ge ve inovasyondan sanayileşmeye, yürüttüğü projeleriyle tüm güvenlik birimleri ile dost ve kardeş ülkelerin ihtiyaçlarını, yerli ve mili imkanlarla en etkin biçimde karşılamak için çalışmalarını başarıyla sürdürdüğü bildirildi.

Son zamanlarda internet siteleri ve sosyal medya platformlarında, savunma sanayii firmalarına yatırım yaparak gelir elde edebileceğine dair sahte ilanlar ve haber benzeri içeriklerin görüldüğü belirtilen açıklamada dolandırıcılığı amaçlayan bu tür ilan ve haberlerin tamamen gerçek dışı olduğu aktarıldı.

Açıklamada vatandaşların sahte ilan ve haberlere karşı dikkatli olması ve bu tür çağrılara itibar etmemesi istenerek, “Türk Savunma Sanayii olarak ’güçlenen Türkiye’nin yükselen yıldızı’ olmaya, yeni ihracat rekorlarını kırmaya ve savunma sanayiinde tam bağımsız olana dek durmadan, duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz.” denildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.