Savaş Cebeci ile birlikte karakolda ifade veren Kaan Kazgan, kamuoyundan özür diledi

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci arasındaki sokak kavgası sonrasında MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan özür diledi. Kazgan, ring dışı müsabakadan dolayı adli mercilerce başlatılan soruşturma gereği ifade verdiklerini ve birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını belirtti. Kamuoyunu rahatsız edebilecek çirkin görüntüler oluştuğu için üzgün olduğunu ifade eden Kazgan, gençlere daha düzgün örnek olmaları gerektiğini belirterek özür diledi.

Savaş Cebeci ile birlikte karakolda ifade veren Kaan Kazgan, kamuoyundan özür diledi
Yayınlama: 19.09.2023
96
A+
A-

Günlerdir gerginlik yaşayan Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci’nin sokak kavgası sosyal medyada büyük yankı uyandırırken MMA dövüşçüsünden özür mesajı geldi.

GÜNDEM OLDULAR

Sosyal medyada yaşadıkları atışma sonrası buluşan ve kavga eden MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile spor eğitmeni Savaş Cebeci gündemden düşmüyor.

KAZGAN ÖZÜR DİLEDİ

X hesabından videolu paylaşım yapan Kaan Kazgan, “Savaş Cebeci ile yaptığımız ring dışı müsabakadan dolayı adli mercilerce resen başlatılan soruşturma gereği ikimiz de gittik ifadelerimizi verdik. İkimizde birbirimizden şikayetçi olmadık. Konu kapandı. Gözaltına alındığımız haberleri yalandır. Kamuoyunu bu şekilde rahatsız edebilecek çirkin görüntüler oluştuğu için üzgünüm. Herkesten özür diliyorum. Keşke olmasaydı. Biz sporcular olarak gençlere daha düzgün örnek olmamız gerekiyor. Bu yüzden özür diliyorum. Gençlerden bunları yapmamalarını, örnek almamalarını diliyorum” dedi.

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.