SASİAD’tan üyelerine ziyaret

SAKARYA – 29.09.2023 – HİBYA – Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) Başkanı Ali Tamer Birlik ve yönetimi üye işyerlerine destek ziyaretinde bulunarak sorunlarını dinledi.

SASİAD’tan üyelerine ziyaret
Yayınlama: 29.09.2023
10
A+
A-

SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tamer Birlik, Başkan Yardımcıları Suat Müçtehitzade, Şevket Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ahmet Öztürk Hacıeyüpoğlu, Bülent Esmer, Ümit Karayaka, Murat Şimşeker, Emre Şendoğan ve Ceyhun Eser ile birlikte, Dastaş Demircioğlu Ağaç Sanayi A.Ş Genel Müdürü Cem Demircioğlu, Bayrak Ağaç A.Ş Genel Müdürü Gökhan Bayrak ve Karasu Mermer Ltd Şti Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Karakaş’ı yerinde ziyaret etti. Üye işyeri ziyaretlerinde, SASİAD yönetimine firma sahipleri tarafından faaliyetleri ve üretmiş oldukları ürünler hakkında bilgiler verildi.

SASİAD Başkanı Ali Tamer Birlik, üye ziyaretleri planlaması kapsamında yapılan firma ziyaretlerinin üyeler arasında bir sinerji oluşturduğunu belirterek, “İş adamlarımızla istişarelerimiz çok önemli, amacımız üyelerimizle birlikte bu şehre değer katmak, bizde bu yönde ziyaretlere aralıksız devam ederek üyelerimizin görüş ve talepleri doğrultusunda çalışmalarına katkı sağlayacağız.” dedi.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.