Şanssızlığın böylesi! Kazımcan Karataş, ilk kez 11 başladığı maçta resmen kabusu yaşadı

Galatasaray’ın Başakşehir’e konuk olduğu maçta, milli oyuncu Kazımcan Karataş, Karzev ile girdiği mücadele sonucunda sakatlandı ve oyundan çıktı. Karataş’ın yerini Kaan Ayhan aldı. Bu sezon Süper Lig’de ilk kez 11’de yer bulan Karataş, 25. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi. Genç oyuncunun durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Şanssızlığın böylesi! Kazımcan Karataş, ilk kez 11 başladığı maçta resmen kabusu yaşadı
Yayınlama: 23.09.2023
7
A+
A-

Galatasaray‘ın, Başakşehir‘e konuk olduğu maçta Kazımcan Karataş, Karzev ile girdiği mücadele sonunda sakatlandı ve oyundan çıktı.

Karşılaşmaya 11’de başlayan Kazımcan Karataş, 25. dakikada Karzev ile girdiği mücadele sonunda yerde kaldı. Milli oyuncu maça devam edemedi ve yerini Kaan Ayhan’a bıraktı.

LİGDE İLK KEZ 11’DEYDİ

Geçtiğimiz sezonun özellikle son bölümünde sergilediği başarılı performansla Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Kazımcan Karataş, bu sezon yeni transfer Angelino’nun arkasında kalmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde deplasmandaki Olimpija Ljubljana maçına ilk 11’de başlayıp 63 dakika oyunda kalan genç oyuncu, Süper Lig’de ise deplasmanda 3-0 kazanılan Gaziantep FK maçının 86. dakikasında oyuna dahil olmuştu. Kazımcan Karataş, Başakşehir mücadelesi ile birlikte bu sezon Süper Lig’de ilk kez kendine 11’de yer buldu.

GENÇ OYUNCU İÇİN ŞANSSIZ AN

Süper Lig’de bu sezon 11’deki ilk maçına çıkan Kazımcan Karataş, henüz ilk yarıda yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. 26. dakikada Eden Karzev’in direkten dönen şutu öncesi yaşanan ikili mücadelede aldığı darbe ile orta alanda yerde kalan Kazımcan Karataş, ayağa kalkamadı. Sağlık ekibinin yardımı ile güçlükle yürüyen genç oyuncu, ekibin desteği ile soyunma odasına doğru gitti.

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.