Şanlıurfa’da YKS sınavına bir dakika geç kalan öğrenci sınava giremedi

Şanlıurfa, 8 Haziran (Hibya) – Bu yıl yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS), geç kalan öğrenciler oturuma alınmadı.

Şanlıurfa’da YKS sınavına bir dakika geç kalan öğrenci sınava giremedi
Yayınlama: 08.06.2024
0
A+
A-

Şanlıurfa’da bu yıl yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS), girecek öğrenciler arasında bulunan Mehmet K., sınava gireceği okula erken saatte gelmesine rağmen, kimliğini evde unuttuğunu fark etti. Ailesi ile evlerine dönüp kimliğini almak için yola koyuldu. Ancak, kimliklerini yetiştirmeleri sadece bir dakikalık gecikmeyle sonuçlandı ve Mehmet K., bu nedenle sınava alınmadı.

Öğrenci ve ailesi, sınav görevlilerinin kapıları açmaması üzerine büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaşadı. Aile, sınav merkezinde bulunan yetkililere durumu anlattı ve yalnızca bir dakika gecikmeyle kapıların kapanmış olmasının büyük bir mağduriyete neden olduğunu dile getirdi.

Şanlıurfa’da binlerce öğrenci üniversiteye yerleşmek için YKS’nin ilk oturumu olan TYT’ye girdi. Saat 10.15’te başlayan sınava, kapıların kapanmasından 5 dakika sonra 10.05’te gelen bir öğrenci içeri alınmayınca, okul kapısında kendisini yere atan anne gözyaşlarına boğuldu. Okul kapısında hüngür hüngür ağlayan anne ve kızı, çevredeki vatandaşlar teselli etti. Birbirlerine sarılan anne ve kızı daha sonra gözyaşlarıyla okuldan ayrıldı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.