Bakan Özhaseki: İlgili birim ve ekiplerin sahadaki çalışmalarını yakından takip ediyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremin hissedildiği tüm illerde hasar tespitini gerçekleştirmek amacıyla Ankara, Samsun, Ordu, Sinop ve Giresun İl Müdürlüklerinden Ulusal Hasar Tespit Ekipleri (UHTE) depremden etkilenen illerde görevlendirdiklerini belirtti.

Bakan Özhaseki: İlgili birim ve ekiplerin sahadaki çalışmalarını yakından takip ediyoruz
Yayınlama: 19.04.2024
2
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, merkez üssü Tokat’ın Sulusaray ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından ekiplerin, AFAD koordinasyonunda çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Bakan Özhaseki, Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu ve Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan'ın koordinasyonunda; depremin hissedildiği tüm illerde hasar tespitini gerçekleştirmek amacıyla Ankara, Samsun, Ordu, Sinop ve Giresun İl Müdürlüklerinden Ulusal Hasar Tespit Ekipleri (UHTE) depremden etkilenen illerde görevlendirdiklerini aktardı.

İlgili birimlerin ve ekiplerin sahadaki çalışmalarını anbean yakından takip ettiklerini vurgulayan Özhaseki, “Depremden etkilenen vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, özellikle hasarlı binalara girilmemesini istirham ediyoruz.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.