Şanlıurfa’da Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Şanlıurfa, 26 Mayıs (Hibya) – Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunun son maçında Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etti. Bu başarının ardından, Şanlıurfa’da Galatasaray taraftarları şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Şanlıurfa’da Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı
Yayınlama: 26.05.2024
4
A+
A-

Şanlıurfa'nın en önemli meydanlarından biri olan Topçu Meydanı, sarı-kırmızılı taraftarlarla doldu.

Taraftarlar, formaları, bayrakları ve atkılarıyla meydanı karnaval alanına çevirdi. Yüzlerce taraftar, yaktıkları meşalelerle geceyi aydınlattı ve şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı.

Kutlamalara gençlerden yaşlılara, kadınlardan erkeklere her yaştan ve kesimden Galatasaray taraftarı katıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, tezahüratlarla ve marşlarla takımlarına olan sevgilerini ve desteklerini gösterdi.

Şanlıurfa’da Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Kentin çeşitli noktalarındaki toplanma merkezlerinde de benzer manzaralar yaşandı. Şampiyonluğun ilanının ardından sokaklara dökülen Galatasaraylılar, araç konvoyları oluşturarak korna çaldı ve bayrak sallayarak şehir turu attı.

Bu büyük başarı, Şanlıurfa’daki Galatasaray taraftarlarını bir araya getirdi. Taraftarlar, uzun süre kutlama yaparak, takımlarının şampiyonluğunu kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.