Şanlıurfa Valisi Şıldak, İletişim Başkanlığı ve BİK’i ziyaret etti

ŞANLIURFA – 28.09.2023 – HİBYA – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum ziyaretleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu (BİK) Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, İletişim Başkanlığı ve BİK’i ziyaret etti
Yayınlama: 28.09.2023
2
A+
A-

İlk olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürlüğüne geçen Vali Şıldak, Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş ile personelleri tarafından karşılandı.

Yazılı ve görsel medya, dijital medya ve yeni yüzyılda basın gibi konularda bilgilendirilen Vali Şıldak, “Basın; haber toplama, yorumlama ve yayma müessesesidir. Gazeteciler, etrafında olup bitenleri duyup öğrenmek, bunları başkalarına duyurmak ihtiyacındadır. Bu ihtiyaç insanın yaradılışında vardır. Basının kaynağı da bu ihtiyaçtır.” dedi.

Halkın haber alma noktasında basın mensuplarının zaman zaman zor şartlarda da çalıştığını anımsatan Vali Şıldak, İletişim Başkanlığının da basının işini kolaylaştırmak için önemli görevler üstlendiğini kaydetti.

Daha sonra Basın İlan Kurumuna geçen Vali Şıldak, Şube Müdürü Rıza Kara'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yeni basın kanunu hakkında da bilgiler alan Vali Şıldak, özellikle yerel basının desteklenmesi gerektiğini, Basın İlan Kurumunun da sahip olduğu tecrübe ile basının reklam ve ilan gelirleri noktasında yürüttüğü görevin kıymetli olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, İletişim Başkanlığı ve BİK’i ziyaret etti


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.