Şahin: “Bu millet ekonomik kriz karşısında ezilmeyi hak etmiyor”

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, bugün Türkiye’nin gerçek gündeminin ekonomik kriz ve hayat pahalılığı olduğunu ifade etti.

Şahin: “Bu millet ekonomik kriz karşısında ezilmeyi hak etmiyor”
Yayınlama: 03.10.2023
6
A+
A-

Şahin, Türkiye’nin gerçek gündeminin ekonomik kriz ve hayat pahalılığı olduğunu belirterek, “Bugün Türkiye’nin gerçek gündemi ekonomik krizdir, hayat pahalılığıdır. Bu kadar zamanın sonunda beslenme, barınma gibi sorunlar halen çözülememiş. Bu millet bunu hak etmiyor. Sayın Cumhurbaşkanı maalesef Türkiye’de gerçek gündemin konuşulmasını engellemeye çalışıyor.” dedi.

Ekonomik kriz karşısında ezilen bir toplumun olduğunu söyleyen Şahin, şunları kaydetti:

 “Bu krizden çıkarmak için Türkiye’yi Sayın Cumhurbaşkanının 2011 balkon konuşmasındaki kodlarına dönmesi gerekiyor. ‘O gün Türkiye kazandı’ mesajı veriyordu. Bu iklimden maalesef kutuplaştırılan bir iklime gelindi. Bizim Türkiye’yi bu iklimden çıkarmamız gerekiyor. Fedakarlık, asil bir duruş gösteren bir millet var. Reva görülen böyle bir ekonomik tablo var.  Ülkenin gerçek gündemi budur. Seçmen kitlesinin bir beklentisi var. O beklentiye karşılık olması için biz muhasebemizi yaptık. Seçmenin bize verdiği mesajı aldık. Alternatif üçüncü bir yola ihtiyaç olduğunu gördük.”


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.