Sağlıklı yaşama gönül verenler 6. YBY Woods Doğal Yaşam Festivali’nde buluşuyor

7 – 8 Ekim tarihlerinde bu yıl 6’ncısı gerçekleşecek olan YBY Woods Doğal Yaşam Festivali, doğal ve sağlıklı yaşama gönül verenlere dopdolu bir hafta sonu sunuyor.

Sağlıklı yaşama gönül verenler 6. YBY Woods Doğal Yaşam Festivali’nde buluşuyor
Yayınlama: 03.10.2023
34
A+
A-

Uzman isimler Doğal Yaşam Festivali’nde

Ünlü gazeteci Ayşe Arman, kadınların çok sevdiği televizyon sunucusu Derya Baykal, Detoks & Anti-Aging Uzmanı Dr. Buğra Öktem, Çocuk Gelişim Uzmanı Dr. Elif Çakır, “Böcek Doktoru” Dr. Fatih Dikmen, sağlık yazarları Okan Çağlar ve Nurçin Çağlar, Fonksiyonel Tıp Uzmanı Dr. Ömer Saltan, Fitoterapi Uzmanı Ümit Aktaş, ünlü şef Şerife Aksoy ile Onkolog Dr. Yavuz Dizdar’ın yer alacağı Doğal Yaşam Festivali’nde öğretici ve eğlendirici söyleşilerle; kafa karışıklığı yaratan soruların yanıtlarını ve günlük yaşamda fayda sağlayacak tüyoları öğrenmek mümkün.

Yeni Türkü, Serdar Ortaç ve Fatma Turgut festivalde konser verecek

Etkinliğin ilk gününde 7’den 70’e herkesi çok sevdiği müzik gruplarından Yeni Türkü ve Türk pop müziğin yıldızı Serdar Ortaç geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek. İkinci gün ise rock müziğin sevilen ismi Fatma Turgut hayranları ile buluşacak. 

Kamp yaşamına meraklılar için ipuçları bu Festivalde!

Doğal Yaşam Festivali, kamp yapmanın ve karavanda yaşamın inceliklerini öğrenmek isteyenler için de gün boyu süren eğitici bir program sunuyor. “Kamp Çantasında Neler Bulunmalı?”, “Kamp Çadırı Nasıl Kurulur?”, “Ateş Nasıl Yakılır” ve “Karavanda Yaşam” başlıklı sohbet ve eğitimler sayesinde doğada yaşam daha basit hale geliyor. 

YBY Woods, Doğal Yaşam Festivali için 7-8 Ekim tarihlerinde kapılarını 10.00’da açıyor. 19.00’da gerçekleşecek konserler ardından sonlanacak olan festival için biletlere Biletix, passo.com.tr, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabiliyor. 7’den 70’e herkese ormanın içinde eğlenceli bir hafta sunan YBY Woods’a dileyenler kendi sandalyesini, içeceğini, can dostu evcil hayvanını da yanında getirebiliyor. Ailesiyle, arkadaşlarıyla doğanın, ormanın içinde güzel vakit geçirebiliyor. 


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.