Rızvanoğlu: “DEVA Partisi olarak terörü lanetliyoruz”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, terörü DEVA Partisi olarak lanetlediklerini söyledi.

Rızvanoğlu: “DEVA Partisi olarak terörü lanetliyoruz”
Yayınlama: 06.02.2024
0
A+
A-

DEVA Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Elif Esen, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Evrim Rızvanoğlu ile DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yaptı.

Kahramanmaraş depremlerinin birinci yıldönümünde süreci değerlendiren Esen ve Rızvanoğlu deprem bölgesine verilen sözlerin tutulmaması ve halkın yaşadığı sıkıntıları dile getirirken, belediyecilikte deprem gibi afetlerin önemini vurguladı.

“DEVA Partisi olarak terörü lanetliyoruz”

Rızvanoğlu, DEVA Partili yol arkadaşlarıyla beraber 6 Şubat depremlerini anmak üzere buluştuklarını belirterek, “İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne yönelik olarak gerçekleşen hain terör saldırısında emniyet güçlerimizi gönülden tebrik ediyorum ve terörü hep birlikte DEVA Partisi olarak lanetliyoruz. Ayrıca yaralılara da acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Hayatını kaybeden her bir vatandaşa Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar dileyen Rızvanoğlu, “Aslında bugün burada 6 Şubat’ı anıyoruz ama umut ediyoruz ki en yakın zamanda oradaki bütün yaraları hep birlikte sararız. Biz, DEVA Partisi olarak hazırız ve bu topluma yapılanlara gönlümüz asla ve asla el vermiyor. O yüzden hep birlikte olacağız, bir olacağız, çok çalışacağız, dosdoğru çalışacağız. 85 milyonu istediği huzura en kısa zamanda DEVA Belediyeciliği ile kazandıracağız.” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.