Rielli su ve çevre teknolojilerinin global buluşmasında

Türkiye’nin 6 kıtada ve 80’i aşkın ülkede tercih edilen global su arıtma markası Rielli, su ve çevre teknolojilerinin en önemli global buluşması IFAT Munich 2024 Fuarı’nda yerini aldı.

Rielli su ve çevre teknolojilerinin global buluşmasında
Yayınlama: 17.05.2024
0
A+
A-

30 yılı aşkın köklü geçmişiyle 6 kıtada ve 80’i aşkın ülkede tercih edilen Türkiye’nin global su arıtma markası Rielli, su ve çevre teknolojilerinin en önemli global çözüm, profesyonel ilişkiler ve bilgi paylaşım platformu olarak kabul edilen IFAT Münih 2024 – Uluslararası Su, Kanalizasyon, Atık, Geri Dönüşüm ve Doğal Enerji Kaynakları Fuarı’nda yerini aldı. Fuar katılımcılarının yoğun ilgi gösterdiği Rielli standı, Türkiye'nin Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan ve yanındaki heyetçe de ziyaret edildi.

Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri alanında mühendislik ve taahhüt hizmetleri sunan Rielli, suyun geri kazanımı, geri dönüşümü ve yeniden kullanımı konusunda dünya genelinde rekabetçi konuma sahip yenilikçi çözümleriyle, suyun daha verimli kullanılmasını sağlayarak hem maliyetleri düşürüyor hem de çevresel etkileri azaltıyor. 

Türkiye’nin global su arıtma markası Rielli’yi bünyesinde barındıran Kazancı Çevre Tekniği’nin Kurucu Genel Müdürü Artun Kazancı, “Rielli markamızla sunduğumuz yenilikçi çözümlerimiz, sanayide kullanılan suların yüzde 90’ı aşan oranda geri kazanımını, geri dönüşümünü ve yeniden kullanımını sağlıyor. Rielli markamızla 2023 yılında, ülkemizdeki gri su arıtımında önemli bir kilometre taşına ulaştık ve Türkiye gri su arıtım pazarının yaklaşık yüzde 50'sini başarıyla karşılayarak hem müşterilerimizin işlerine hem de su kaynaklarının korunmasına ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağladık. 2023 yılında Türkiye’de kurulan gri su arıtma tesislerinin hemen hemen yarısı, Rielli imzası taşıyor. 6 kıtada 80’i aşan ülkeye dağılan global pazarlarımız işimizin önemli bir kısmını oluşturuyor. IFAT Munich 2024 Fuarı, dünyanın dört bir yanından endüstri profesyonellerini, iş dünyası karar verici ve yatırımcılarını, akademisyenleri ve bilim insanlarını, politikacıları bir araya getiren çok önemli bir uluslararası buluşma. Bu önemli buluşmada var olan iş birliklerimizi daha da geliştirdik, yeni iş birlikleri kurduk ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ettik. Türkiye'nin Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan’ın ve diğer yetkililerin standımıza ziyaretleri bizlere ayrıca gurur verdi” şeklinde konuştu.

Bir Yıldan Kısa Sürede Kendini Karşılayabilen Yatırımla Maliyetlerde Düşüş, Sürdürülebilirlik Parametrelerinde İyileşme

Artun Kazancı sözlerine şöyle devam etti: “Su kaynaklarının korunmasının yanı sıra, sanayi süreçlerinin tümünde ihtiyaç duyulan su, işletmelere ciddi maliyetler yüklüyor. Öte yandan global değer zincirlerinde sürdürülebilirlik odağında kaynak verimliliği giderek önem kazanıyor. Rielli markamızla sunduğumuz çözümlerimizle, sanayi tesislerinde atık sularda yüzde 90-95'lere varan geri kazanım oranları elde edebiliyoruz. Sanayi kuruluşlarına, hem su maliyetlerinde yüzde 50’ye yakın tasarruf hem de küresel değer zincirlerinde önemi giderek artan çevresel performans alanında, üretim birimi başına su tüketimi gibi sürdürülebilirlik parametrelerinde önemli iyileşmeler sağlama olanağı sunuyoruz. Bu alandaki yatırımlar 12-16 ay gibi bir zamanda, hatta projeye bağlı olarak bir yıldan kısa sürede kendini karşılama özelliğine sahip. Bunun için öncelikle işletmenin farklı karakterdeki atık sularını sonrasında da bunların geri kazanılıp kullanılabileceği alanları değerlendiriyoruz ve Rielli atık su geri kazanım tesisimizi yönetim, mühendislik ve uygulama aşamalarında işletmeyle tam bir uyum içinde olacak bir tasarımla kuruyoruz.”

 

Rielli su ve çevre teknolojilerinin global buluşmasında


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.