Resim yarışmasında dereceye giren Nilüferli öğrenciler ödüllerini aldı

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen ”Kendi Geleceğim” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Resim yarışmasında dereceye giren Nilüferli öğrenciler ödüllerini aldı
Yayınlama: 18.04.2024
2
A+
A-

Nilüfer Belediyesi’nin, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 1997 yılından bu yana düzenlediğii okullar arası resim yarışması sonuçlandı. Bu yıl ''Kendi Geleceğim'' temasıyla düzenlenen resim yarışmasına 9 okuldan 70 öğrenci katıldı. Dereceye girenlere Konak Kültürevi’nde düzenlenen törende ödülleri verildi.

Törende konuşan Başkan Şadi Özdemir, organizasyonun önemine dikkat çekti. 27 yıldır düzenlenen etkinliğin binlerce öğrenciyi resim sanatıyla buluşturduğunu ifade eden Başkan Özdemir, “Öğrencilerin bu yarışmaya gösterdiği ilgi de ayrıca sevindirici. Bu yıl 27’inci kez düzenlediğimiz bu yarışmaya bu yıl 9 okuldan 70 öğrenci katıldı. Son 11 yılda da toplam bin 156 öğrenci resim çalışmasıyla yer almış ki bu çok önemli bir rakam.” dedi.

Özdemir, amaçlarının öğrencileri yarıştırmak olmadığını yeteneklerin keşfetmek olduğuna değinerek, “İstiyoruz ki öğrenciler hayallerini resimle ifade edebilsin. Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içinde ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz resim yarışmasında bu yıl temayı “Kendi Geleceğim” olarak belirledik. Öğrencilerimizin bu temaya ilişkin hayallerini resimlere nasıl yansıttığını birazdan hep beraber görme imkanımız olacak.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödüllerini Başkan Özdemir, Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ve Nilüfer Belediye Meclisi üyeleri tarafından verildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.