Rational AG 50. yılında 1 milyar 100 milyon euronun üzerinde ciroya ulaştı

Teknolojik mutfağın kalbi RATIONAL, 50 yıllık geçmişinde ilk kez 2023 yılında, iki farklı pişirme sistemi olan iVario ve iCombi ile 1.1 Milyar Euro’nun üzerinde grup cirosuna ulaştı. (Bir önceki yıl 1 Milyar Euro)

Rational AG 50. yılında 1 milyar 100 milyon euronun üzerinde ciroya ulaştı
Yayınlama: 25.01.2024
0
A+
A-

RATIONAL Grup cirosunun 1.1 Milyar Euro’yu aştığı 2023 yılında RATIONAL Türkiye için de çok iyi bir yıl geçti. Bu yıl içerisinde RATIONAL Türkiye de rekor cirosuna ve satış adetine ulaştı.  Konu ile ilgili olarak RATIONAL Türkiye Genel Müdürü Ozan Çiçek ; “RATIONAL Türkiye olarak emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz. Türkiye pazarındaki potansiyeli değerlendirdik ve güzel bir yılı geride bıraktık. Bu sayede 2024 için hedeflerimizi daha yukarıya çektik ve partnerlerimizle kazanarak ve kazandırarak emin adımlarla büyümeye devam edeceğiz” dedi. 

2023 yılında partnerlerimizle ilişkilerimizi derinleştirerek bu başarıların yolunu açtık. Yeni yılda ilişkilerimizi geliştirip, ticari açıdan karşılıklı kazanımları artırmayı hedefliyoruz.

RATIONAL Türkiye Genel Müdürü Ozan Çiçek “İhtiyaçları analiz etmek için sahadaki şeflerimizden sürekli bilgiler topluyoruz. Bu bilgiler ışığında pazarda karşılaşılan en sık sorunlar:

Kalifiye Personel Eksikliği

Artan Ham Madde Maliyetleri

Artan Enerji Maaliyetleri

Az Alanda Artan İş Yükü

Artan Hijyen ve İş Güvenliği Hassasiyeti

2024 yılında da pazardaki sorunları en iyi çözen marka olarak güzel bir sene geçireceğimizi öngörüyoruz” şeklinde eklemelerde bulundu.

RATIONAL Türkiye’nin gösterdiği mükemmel büyümenin yanında farklı bölgelerde benzer şekilde büyümeler yaşanmıştır. Asya, Çin'deki toparlanma ve diğer Asya pazarlarındaki güçlü işlerden faydalanarak neredeyse yüzde 25 oranında büyümüştür. Bu pazar dışında Özellikle Amerika Birleşik Devletleri, Meksika ve Brezilya iyi performans göstermiştir.

Şirket; 27 Mart 2024 tarihinde yıllık raporun yayınlanması ve yıllık basın toplantısı ile birlikte, 2024  yılının tahmini de dahil olmak üzere, 2023 yılına ilişkin ayrıntılı bilgileri sunacaktır. Bu güzel sonuca yardımcı olan değerli çalışanlarımız, partnerlerimiz ve müşterilerimize şükranlarımızı sunarız.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.