Peugeot’nun hafif ticari araçları yenilendi

Peugeot, hafif ticari araç ürün gamını yeniledi. Yeni Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert Van ve Expert Traveller modelleri Türkiye’de satışa sunuldu.

Peugeot’nun hafif ticari araçları yenilendi
Yayınlama: 11.05.2024
4
A+
A-

Peugeot, yeni nesil hafif ticari araç ürün gamını Türkiye’de satışa sundu. Markanın yenilenen modelleri Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller, 913 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarıyla olduğu kadar yeni nesil donanımları ve yenilikçi özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Peugeot’nun hafif ticari araç modeli Partner Van, Comfort donanımı, Van gövde tipi ve uzun şasisiyle 913 bin 500 TL’den satışa sunuldu. Markanın günlük kullanıma uygun yapısıyla dikkat çeken modeli yeni Rifter ise Allure ve GT donanım seçenekleri ile 1.2 milyon TL’den başlayan fiyatıyla Peugeot bayilerinde yerini aldı.

Her iki model de hem manuel hem de otomatik şanzıman seçenekleriyle sunuluyor. Markanın E segmentindeki ticari araç modellerinden Boxer Van da iki farklı yükleme hacmi ve otomatik şanzıman seçeneğiyle 1 milyon 270 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Markanın orta boy ticari aracı olan Expert ise Van gövde tipi ve iki farklı uzunluk seçeneğiyle bayilerde yerini aldı. 1 milyon 58 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni Expert Van, Euro 6.4 normlarına uygun dizel motor seçeneklerine sahip. Markanın yolcu taşımacılığı için geliştirdiği Expert Traveller modeli de Allure donanım seviyesi ve 8+1 oturma düzeniyle 1 milyon 650 bin 500 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Peugeot’nun 2023 yılını hafif ticari araçta iki yerli üreticinin ardından 3’üncü sırada tamamladığını söyleyen Peugeot Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu, “Hafif ticari araç pazarından yüzde 7,6 pay alarak, kendi toplam pazar payımızın da üzerinde pay ile hedefimizi gerçekleştirdik. Tamamen yenilenen ticari araç ürün gamımızla iddialı hedeflerimiz devam edecek. Bu yıl da hafif ticari araç pazarında yüzde 7-7.6 arasında bir pay hedefliyoruz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.