Paycell’liler Borsa İstanbul’daki şirketlere ortak olabilecek

Türkiye’nin dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, yatırım ürünleri portföyüne Borsa İstanbul’da (BİST) işlem gören şirketlerin hisse senedi alım satım hizmetlerini de dahil etti. Paycell kullanıcıları, uygulama üzerinden Colendi Menkul Değerler aracılığıyla gerçekleştirecekleri işlemlerle anında ve güvenle yatırım yapabilecek.

Paycell’liler Borsa İstanbul’daki şirketlere ortak olabilecek
Yayınlama: 02.10.2023
25
A+
A-

Türkiye'nin en kapsamlı finansal hizmetler platformu Paycell, yatırım ürünlerini genişleterek kullanıcı taleplerine göre tasarladığı alternatif yatırım araçlarını sunmaya devam ediyor. Bu potansiyel işlem portföyüne emtia ve Amerikan borsalarının ardından Borsa İstanbul'da hisse alım satımları da dahil edildi. Böylece Paycell, Colendi Menkul Değerler'i sunan entegre finansal hizmetler sunan platforma Borsa İstanbul'da hızlı bir şekilde yatırım yapabiliyor.

Banka Müşterisi Olmadan Yatırım Yapma Kolaylığı

Paycell'in sunduğu hizmet, kullanıcılara sunulan alternatif ödeme yöntemleri ve zahmetsiz deneyim ayrıcalıklarıyla öne çıkıyor. Paycell'liler, kullanım kolaylığı sağlayan uygulama arayüzü sayesinde bütçelerine göre ve bir banka müşterilerinin ihtiyaçlarını duymadan Borsa İstanbul'da yatırım yapma fırsatı elde ediyor. Kullanıcılar, uygulamayla portföylerini ve piyasalarını düzenli olarak kolayca takip edebiliyor, Paycell'in yatırım alanında sunduğu geniş ürün gamı ​​ile portföylerini çeşitlendirebiliyor. satış satış operasyonları, lansmana özel 1 Kasım dönemine kadar komisyonlanamayacak.

Serhat Dolaz: “Paycell'lilere portföylerini farklı yatırım araçlarıyla çeşitlendirme fırsatı sunuyoruz”

Paycell'in daha önce yine Colendi Menkul Değerler iş birliği ile Amerikan borsalarında yatırım yapma imkanının sunulduğunu hatırlatan

Tuna Çetinkaya: “Finansın demokratikleşmesi yolunda önemli bir adım daha attık”

Colendi Menkul Değerler Genel Müdürü Tuna Çetinkaya ise “Colendi, finansı demokratikleştirme misyonuyla ortaya çıkan bir fintech kuruluşu. Colendi Menkul Değerler olarak Paycell ile merkezi iş birliği ile daha fazla insan, daha geniş bir spektrumda hisse alım satım imkanına erişmesini sağlamaktan mutluyuz. Colendi Menkul Değerler olarak, DriveWealth gibi global iş ortaklarımızla birlikte sunduğumuz entegre finans hizmetleri ile ABD borsalarına ve çeşitli emtialara yatırımlar kaydettiğimiz Paycell kullanıcılarına, şimdi de Borsa İstanbul'a erişim sağlamamız hedefimize ulaşmada önemli bir adım oldu” açıklamasını yaptı.

 


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.