Özhaseki: “Afetlere karşı dirençli ve güvenli Türkiye hedefiyle çalışmaya devam!”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye’yi tüm afetlere karşı hazırlıklı hale getirmek için kentsel dönüşüm çalışmalarına güçlü bir şekilde devam edeceklerini bildirdi.

Özhaseki: “Afetlere karşı dirençli ve güvenli Türkiye hedefiyle çalışmaya devam!”
Yayınlama: 08.11.2023
3
A+
A-

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Teklifi'nin kabul edildiğini aktaran Özhaseki şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemizi deprem başta olmak üzere tüm afetlere karşı hazırlıklı hale getirmek için sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarımıza çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Kentsel dönüşümde karşılaşılan sorunları çözmek ve süreci hızlandırmak için hazırladığımız Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Teklifimiz, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.”

Bakan Özhaseki, afetlere karşı dirençli ve güvenli Türkiye hedefiyle çalışmaya devam edeceklerini hatırlatarak, “Sağlam, güvenli, Sıfır Atık uyumlu ve iklim dostu şehirlerimizin inşa edilmesinde önemli bir kilometre taşı olacak olan yasa teklifimizin Yüce Meclisimizde onaylanma sürecinde emeği geçen AK Parti Grup Başkanımıza, Grup Başkanvekillerimize, Cumhur İttifakı milletvekillerimize ve oylarıyla destek olan tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Afetlere karşı dirençli ve güvenli Türkiye hedefiyle çalışmaya devam! Ülkemize, milletimize hayırlı olsun.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.